4000 mAh’lik telefon yeniden raflarda

4000 mAh’lik dev bataryası ve günlerce süren pil ömrüyle şarj derdine son veren ve yüksek satış rakamlarıyla kısa sürede bir efsaneye dönen Lenovo P70 gelen yoğun talep üzerine yeniden Vatan ve Media Markt mağazalarında.

Lenovo P70 güçlü bataryası sayesinde, benzerlerinin çok ötesinde bir akıllı telefon olarak kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturdu. Satışa sunulur sunulmaz raflarda tükenen P70 yüksek talep üzerine bu hafta sonu Vatan ve Media Markt mağazalarında tekrar satışa sunuluyor.

P70 öyle bir akıllı telefon ki onunla hiçbir zaman yarı yolda kalmayacaksanız. P70’in On-The-Go özelliği sayesinde şarjı bitip yolda kalan diğer telefonları da şarj etmeniz mümkün. Güç konusunda rakipsiz olan P70 hızlı şarj özelliğine de sahip. P70’inizi sadece 15 dakika şarj ederek 3 saatlik konuşma süresi elde edebilir, cihazınızı 3 saatte %100 şarj edebilirsiniz.

Lenovo P70 gücünü sadece bataryasından almıyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve güçlü işlemcisi ile yüksek hızına ek olarak aynı zamanda üstün bir multimedya deneyimi de sunuyor. P70, 5 inç ekranı ve sadece 149 gr. olan hafif tasarımı ile çok özel bir telefon.

Lenovo’nun bu yeni akıllı telefonu 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya, microSD kart ile 48 GB’ye kadar artırılabilen depolama alanına ve 2 GB RAM’e sahip. Çift sim kartlı Lenovo P70, 799 TL’lik cazip fiyatıyla Vatan ve MediaMarkt teknoloji marketlerde sizleri bekliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  TTNET’ten 24 ay taksitle iPad tablet

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir