MG eylül ayına özel fiyat, takas desteği ve finansman fırsatlarını açıkladı

Çin merkezli SAIC Motor bünyesinde yer alan ve Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG, eylül ayına özel avantajlı satış koşullarını duyurdu. Kampanya kapsamında markanın hibrit SUV modelleri, sedan temsilcisi MG7 ve benzinli D SUV modeli için takas desteği ile faiz avantajı içeren seçenekler sunuluyor.

ZS Hybrid+ ve HS Hybrid+ modellerinde takas imkânı

Gelişmiş Hybrid+ teknolojisine sahip ZS Hybrid+ Luxury modeli, eylül ayı boyunca elektrikli açılabilir panoramik cam tavan hediyesiyle birlikte 2.299.000 TL takas destekli anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor. D SUV segmentinde yer alan HS Hybrid+ Luxury modelinde ise kullanıcılar 150.000 TL tutarında takas desteğinden yararlanabiliyor. Markanın yetkili satıcılarında, benzinli HS Luxury modeli için stoklarla sınırlı yüzde 80 ÖTV avantajlı fiyat seçenekleri de devam ediyor.

MG7 Fastback

MG7 modelinde cazip finansman koşulları

Sedan segmentindeki MG7 modeli için 2026 model yılında 150.000 TL takas desteğiyle başlangıç fiyatı 3.180.000 TL olarak belirlendi. Stoklarla sınırlı 2025 model yılı MG7 Excellence ve MG7 Excellence Red Edition versiyonlarında ise 150.000 TL takas desteğine ek olarak 700.000 TL kredi için 6 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli ticari kredi fırsatı sağlanıyor. MG, eylül ayında geniş ürün gamında leasing avantajları sunmaya da devam ediyor.

Doğan Trend Otomotiv temsilciliğinde büyüyor

İngiltere menşeili köklü geçmişe sahip olan ve 2007 yılında SAIC bünyesine katılan MG, Türkiye pazarındaki faaliyetlerini Doğan Trend Otomotiv aracılığıyla yürütüyor. Marka, Türkiye genelinde yer alan 41 yetkili satıcı ve servisiyle müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor.

Exit mobile version