LINE’a görüntülü sohbet geliyor

Dünya genelinde 240 milyon kullanıcısı bulunan LINE, Snap Movie ve Görüntülü Konuşma özellikleriyle güncellenecek. LINE’ın 3.9.0 versiyonu tüm ülkelerde aynı anda yayınlanacak.

Video kaydetme ve paylaşma imkanı sunan Snap Movie özelliği ile kullanıcılar, fon müziği seçerek 4-10 saniyelik kişisel videolar oluşturabilecek.

Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık metin ve sticker’ların yanı sıra, dünyanın herhangi bir yerindeki sevdikleriyle özel anlarını yaratıcı ve dinamik video mesajlarla paylaşabilecek.

Kullanıcılar yarattıkları videolarını LINE’ın Home ve Timeline özelliklerinin yanı sıra cihazlarına kaydederek diğer sosyal ağlarda da paylaşabilecek. Yeni güncellemede kullanıcıların fonda kullanabilmesi için dokuz farklı şarkı seçeneği bulunuyor.

Gelecekte farklı durum ve konulara uygun çeşitli fon müziklerin ekleneceği Snap Movie uygulaması, ilk olarak iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilecek. İlerleyen zamanlarda da Android cihazlar için de kullanıma sunulacak.

Bilgisayarlarla mobil cihazlar arasında görüntülü konuşma yapılabilecek. Görüntülü konuşma özelliği iPhone (iOS 4.3 ya da üstü) ve Android (2.3 ve üstü) cihazların yanı sıra Windows (XP, Vista, 7, 8) bilgisayarlarda ve Mac’lerde (10.6 Snow Leopard – 10.8 Mountain Lion) kullanılabilecek.

Hem 3G hem de kablosuz ağlar üzerinden internet bağlantısını destekleyen LINE’ın yeni sürümünde görüşme sırasında sesli arama ve görüntülü arama arasında geçiş yapılabilecek.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Twitter'ın sonu BlackBerry gibi mi olacak?

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir