Epson, baskı maliyetinde tasarruf vaad ediyor

1.7 milyon Dolarlık AR-GE yatırımı ve günde 13 yeni patent ile sektörde inovasyonun öncüsü olan Epson, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan; geliştirdiği “tanklı yazıcı” teknolojisiyle fark yaratmaya devam ediyor.

Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan ve Türkiye pazarında dokuz farklı model tanklı yazıcıyla yer aldıklarını belirten Epson EMEA Bölgesi Pazar Geliştirme Müdürü Renato Vincenti baskı adetlerini ve renk düzeneğini aynı tuttuklarında Epson tanklı yazıcılarının muadil bir ürüne göre yarattığı maliyet avantajını L210 ve L355 modellerinden örnekledi.

Vincenti; “Misal Epson L210’un baskı kapasitesi 4 bin sayfa siyah ve 6 bin 500 sayfa renkli. Bu adedi muadil bir yazıcıdan almak yerine Epson L210 kullandığınızda karınız 598 TL. L355 ileyse beraberinde gelen ilave 2 siyah şişeyle 12 bin sayfa siyah, 6 bin 500 sayfa renkli doküman basabilirsiniz ve muadil ürünle kıyaslandığında buradaki maliyet avantajınız ortalama bin 100 TL olmaktadır” dedi.

Epson olarak ink jet teknolojisine yoğunlaştıklarını belirten Vincenti, ink jetin lazere göre yüzde 90 civarında enerji tasarrufu sağladığının da altını çizdi.

Vincenti, “Sürekli Mürekkep Besleme Sistemli” yazıcılarla baskı maliyetinde devrim yarattıklarını ve gerek Türkiye, gerekse dünyada tüketici taleplerinden son derece memnun olduklarını belirtti.

“Kalite, güvenilirlik ve garanti” olmak üzere 3 mottodan ödün vermeksizin tüketiciye çözüm sunabilmekten çok mutlu olduklarının altını çizen Vincenti, “Epson olarak tüketiciler için sürekli daha iyisini ve yenisini yaratmak üzere çalışıyoruz ki bu durumu AR-GE yatırımlarımız da açıkça ortaya koyuyor. Tanklı Yazıcılarımızla, tüketicinin orijinal yazıcıları modifiye ettirerek tanklı hale getirtip ürünün garanti kapsamı dışında kalmasını da engelledik. Garanti kapsamı dışında kalmanın yanı sıra, modifiye edilen ürünlerin özellikle kirlilik açısından kullanım zorluğu da ortada. Oysa orijinal Epson tanklı yazıcıların kurulumu ve kullanımı oldukça kolay ve elbette garanti kapsamında” dedi.

İlginizi çekebilir:  Arçelik Telve sahibi olmanın şimdi tam zamanı

Epson’un Türkiye’deki tanklı yazıcı ürün portföyü L110, L210, L300, L355, L550, L800, M100, M105 ve M200 modellerinden oluşuyor.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir