Vodafone, Smart 4 power’ı satışa sundu

Vodafone, “Türkiye’de üretilen ilk 4G’li akıllı telefon” olduğunu iddia ettiği Vodafone Smart 4 power’ı 599 TL’den satışa çıkardığını açıkladı.

Vodafone Smart 4 power, Long Term Evolution (LTE) özelliği, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 5 inç çoklu-dokunmatik (multitouch) ekranı ile fark yaratırken 599 TL’lik avantajlı fiyatı ile tüketicilerle buluşuyor.

Ürüne Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip aboneler, 24 aylık sözleşmeyle Vodafone mağazalarına başvurarak ücretsiz sahip olabiliyor.

Smart 4 power, Quadcore 1.3 GHz 4 çekirdekli Mediatek işlemcisiye sahip. NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğini kullanarak hayatı daha da kolaylaştıran cihaz, 2 adet NFC etiketi hediyesiyle birlikte geliyor. Ayrıca, 16 GB Micro SD kart da hediye ediliyor.

Vodafone Smart 4 power’ın diğer teknik özellikleri şöyle:

  • 3000 mAh pil ömrü
  • 5 inç qHD IPS çoklu-dokunmatik (multitouch) ekran
  • Android 4.4 KitKat işletim sistemi
  • LTE (CAT 4) / 150 Mbps’ye kadar indirme (download) hız
  • 4 GB dahili depolama alanı, 32 GB’ye kadar mikro SD kart desteği
  • 1 GB RAM
  • Konuşma süresi: 24 saat (2G), 18 saat (3G), 12 saat (4G)
  • Bekleme (standby) süresi: 480 saat (2G), 360 saat (3G), 240 saat (4G)