BlackBerry PlayBook OS 2.1 sürümü yayında

RIM, BlackBerry PlayBook OS 2.1 sürümünü duyurdu. BlackBerry PlayBook WiFi tabletlere özel yazılım güncellemesi, kullanıcılar, şirketler ve uygulama geliştiricilere birçok yeni özellik sunuyor.

PlayBook OS 2.1 ile; tabletinizde bulunan tüm verileri güvenle saklayabilirsiniz. Ayrıca kurumsal boyutta yapılan şifrelemeyi kişisel verileri de kapsayacak şekilde genişletilebiliyor.

Yeni BlackBerry 2.1 sürümü ile, PlayBook tabletinizi telefonunuza bağlayıp SMS atabilirsiniz. BlackBerry Bridge özelliğinin yeni versiyonuna BlackBerry App World’den ulaşılabiliyor.

Mesaj, Rehber ve Takvim özelliklerini portre modunda (portrait mode)kullanılabiliyor. Bilgisayarınızda bulunan belgeleri, PlayBook tabletiniz için farklı bir ağ bağlantısı kullanıyor olsanız bile Print to Go uygulaması aracılığıyla tabletinize gönderip yazdırabilirsiniz.

Ayrıca, PlayBook OS 2.1 sürümü, sunduğu yeni özellikler ile BlackBerry Mobile Fusion üzerinden tabletlerin kurumsal kullanımını çok daha basitleştiriyor.

BlackBerry Mobile Fusion sunucusu, ActiveSync sertifikası destek merkezi ile ilave birçok IT policy ayarlarına kablosuz ağ bağlantısı üzerinden ulaşmak mümkün. Uygulama geliştiriciler (ve kullanıcılar) için In-App Payment özelliği artık Android platformuna yönelik uygulamaları da kapsıyor.

Yeni güncelleme kablosuz ağ bağlantısı üzerinden yüklenebilir. Güncelleme yapan kullanıcılar PlayBook tabletlerinde otomatik olarak buna yönelik bir bilgilendirme alırlar. Ayrıca, ekranın sağ üst köşesindeki ikona tıklayarak “Yazılım Güncellemeleri” bölümünden güncelleme yüklemesini teyit edilebilir.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  G Serisinin en yeni üyesi: LG G8s ThinQ

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir