iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye fiyatı açıklandı

Telekom şirketleri Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için önsipariş almaya başladı. Bununla birlikte ürünlerin Türkiye fiyatları da ilk kez açıklanmış oldu. iPhone 8 64 GB 4.149 TL, iPhone 8 Plus 64 GB ise 4.699 TL’den satın alınabilecek.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus neler getriyor?

Uzay grisi, gümüş ve yeni altın olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, akıllı telefonlarda şimdiye kadar kullanılmış en dayanıklı cam, Retina HD ekran ve en güçlü, en akıllı çipe sahip.

Kablosuz şarj özelliğinin yeni bir yetenek kazandırdığı iPhone’da iki tane 12 megapiksel kamera bulunuyor. Portre Işığı özelliğiyle dramatik stüdyo ışığı efektleri sunan iPhone 8 Plus, bu sayede müşterilerin beş farklı ışık stilini kullanarak alan derinliği ile çarpıcı portreler çekmesine imkân veren Portre modunu getiriyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Stüdyo kalitesinde ses sunan taşınabilir LED projektör

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir