Air France-KLM’de WiFi dönemi başladı

Dünyanın en büyük uçak filolarından birine sahip olan Air France-KLM, uçuşlarında WiFi uygulamasına geçti.

Dünyanın en büyük uçak filolarından birine sahip olan Air France-KLM, WiFi uygulamasına, uzun mesafeli biri KLM, diğeri Air France’a ait olan 2 adet Boeing 777 tipi uçağında test olarak başladı.

WiFi uygulaması, Air France’ın Paris-New York, KLM’in Amsterdam-Panama arasında 29 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşen uçuşlarında test edildi.

Air France-KLM, bu uçuşlarda misafirlerine internette dolaşma, e-maillere ulaşma ile mobil telefonlardan mesajlaşma keyfi yaşattı.

İlk uçuşta denenen ücretli WiFi uygulaması,yapılacak testlerin sonuçlarına göre daha fazla uçakta kullanıma sunulacak.

Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir