Netatmo

Akıllı ev sistemleri markası Netatmo ürünleri İndeks Bilgisayar’da

Teknoloji ürünleri dağıtım şirketi İndeks Bilgisayar, akıllı ev sistemlerinin yenilikçi markası olan Netatmo’nun distribütörü oldu.

Güvenlik, enerji, hava durumu ve hava kalitesi olmak üzere dört ürün kategorisinde akıllı ev sistemleri üreten ve alanında en yenilikçi markalardan biri olan Netatmo, ürünlerinin Türkiye genelinde dağıtımı için İndeks Bilgisayar ile anlaştı.

2018 Kasım ayında Legrand Grup’a katılan Netatmo, en ileri teknolojileri kullanımı kolay tasarımlarla bir araya getirerek evleri daha güvenli, daha rahat ve enerji tasarrufu yapabilen mekanlar haline getiriyor.

Akıllı evde güncel teknolojiler

Bu yeni iş birliği hakkında, Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım firması olarak güçlü iş birliklerine imza atmaya devam ettiklerini söyleyen İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek, “Distribütörlüğünü yaptığımız güçlü ve geniş ürün portföyümüze yenilikçi bir markayı daha eklediğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Sürek, “Netatmo ile yaptığımız iş birliği sayesinde Türkiye’yi akıllı ev konforunda en yeni ve en güncel teknolojilerle buluşturuyoruz. Akıllı iç ve dış kameralardan kapı ziline, enerji tasarrufu yapılan ısıtma çözümlerinden hava durumu ürünlerine kadar teknolojisiyle günlük hayatı kolaylaştıran, bu alanda en yeni teknolojik ürünleri ülkemizin her yerine ulaştırmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Netatmo, 2011’de Fransa’da kuruldu

Akıllı ev cihazları üreten ve 2011 yılında Fransa’da kurulan şirket, çeşitli güvenlik kameraları, kişisel hava sensörleri ve internet bağlantılı duman dedektörü dahil olmak üzere çeşitli ürünler geliştiriyor. Şirket, 2018 Kasım ayında Legrand Grup’a katıldı.

TCL 10 TAB MAX tablet bilgisayar kutu açılışı ve ön inceleme

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Philips LivingColors ile dünyanızı renklendirin

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir