Android Geliştirici Günleri 2013 ODTÜ’de

Android Geliştirici Günleri 2013, 14-15 Haziran tarihlerinde ODTÜ’de gerçekleştirilecek. Ülkemizden ve dünyanın farklı kentlerinden Google Geliştirici Grupları ve Teknoloji topluluklarının birlikte hazırladığı etkinlikte, 7 farklı ülkeden 15 organizatör topluluk bulunuyor. Toplam 60 konuşmacının olduğu etkinlikte, 20 konuşmacı yurt dışından geliyor. 1500 katılımcının beklendiği  Android Geliştirici Günleri etkinliği ODTÜ KKM’ de 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Android Geliştirici Günleri, katılımın ücretsiz olduğu, gönüllüler tarafından organize edilen ve Türkiye’de teknoloji geliştiriciliğini küresel seviyeye çıkarmak için bir kıvılcım olmayı hedefleyen,   Android teknolojileri ve mobil dünya üzerine seminerler ve yarışmalar içeren bir teknoloji konferansıdır. Etkinlikte Lars Vogel, Eric Lafortune,  Bernd Schulze, Mark Allison gibi Android dünyasının tanınmış  isimleri konuşmacı olarak yer alıyor.

Etkinlikte ayrıca, 14 Haziran Cuma günü 13.30’da başlayacak ve 15 Haziran Cumartesi günü 13.30’da  son bulacak olan yarışmada, Android  geliştiricileri 24 saat aralıksız kod yazarak yarışacaklar. Yarışmada dereceye girenlere  Turkcell tarafından çeşitli hediyeler verecek.

Android Geliştirici Günleri’ne katılanlara Dubai’de iş kurma fırsatı sunan, pazara çıkabilecek yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin arandığı Innov-a-thon’Lite girişimcilik yarışmasının Ankara ayağı da etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. 3 saatlik maraton sonunda kazanan gruplara Dubai’de fikirlerini gerçekleştirme imkanı için ulaşım, konaklama ve danışmanlık gibi kaynaklar Turn8 tarafından sunuluyor.

Etkinliğe birçok yerli ve yabancı firma sponsor oluyor. Platin Sponsorlar; Turkcell ve Qualcomm, Gümüş Sponsorlar; Blackberry, Paypal  ve Alcatel,  Banka ve Finans Sponsoru; İş Bankası, İletişim ve Medya Sponsorları; ShiftDelete.net, Webrazzi ve Tivilog, Basın Sponsorları; Btnet.com.tr, BThaber, Radyo ODTÜ, Tanıtım Sponsoru;  indir.com, Ürün Sponsorları;  Pusula , Koza Yayın Dağıtım ve Seçkin Yayıncılık, Canlı Yayın Sponsoru; paylas.com. Ayrıca Pozitron, STM, Netmera, Peak Games, ODTÜ Teknokent, JetBrains ve Texas Instruments da sponsorlar arasında yer alıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi Ankara’ya damgasını vurdu

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir