ücretsiz Office 365

AÖF öğrencileri için ücretsiz Office 365 hizmeti sona eriyor

Anadolu Üniversitesi, ücretsiz Office 365 hizmetinin Açıköğretim programlarına kayıtlı öğrenciler için sona ereceğini duyurdu.

Konuya ilişkin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi’nde yer alan açıklama şöyle:

Office 365 Bilgilendirme

Değerli öğrencimiz;

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenci hesaplarına ait Office 365 hizmetlerinde 30 Haziran 2024 itibari ile değişiklik gerçekleşecektir. Bu kapsamda e-Posta hizmeti dışındaki tüm hizmetler kapatılacaktır.

30 Haziran 2024 tarihi itibari ile Office 365 hizmetlerinde yeni durumda e-Posta kotası 150 MB olacaktır. Belirtilen tarihe kadar OneDrive ve e-posta kutunuzdaki verilerin yedekleme/silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

30 Haziran 2024 tarihine kadar OneDrive ve e-posta kutularınızın yeni güncellenmeye uygun hale getirilmemesi durumunda yaşanacak olan hizmet kesintileri, veri kaybı vb. durumlardan e-posta sahibi kullanıcı sorumludur.

NOT : https://anadolu.edu.tr/e-posta/islemler/internet-hesabi-silme web sayfasında belirtilen şartlara göre hesapların silineceğini ve verileriniz geri dönüşü mümkün olmayan şekilde kaybolacağını hatırlatırız.

Bilek ağrısına son | Logitech MX Vertical ergonomik fare incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

5/5 - (1 vote)
İlginizi çekebilir:  YouTube Trump'ın kanalını 7 günlüğüne askıya aldı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir