AVer EVC Serisi video konferans çözümleri Türkiye’de

Her sektörden kuruluşların toplantı için harcadıkları zamanın yanı sıra seyahat ve konaklama masraflarını azaltmalarına yardımcı olan AVer EVC Serisi video konferans çözümleri satışa sunuldu. Bircom güvencesi ile sunulan EVC Serisi’ndeki ürünler, sahip oldukları üst düzey özelliklerle katma değerli bir satın alım sağlıyor.

Türkiye’nin önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, Tayvanlı üretici AVer’in EVC Serisi video konferans sistemlerini satışa sundu. Taiwan Excellence Ödülleri’nde 1.200’ü aşkın ürün arasından sıyrılarak ödüle layık görülen EVC serisi, fiyat/performans oranı ile dikkat çekiyor.

AVer EVC Serisi Video Konferans Sistemleri, gelişmiş özellikleri ile üretimden perakendeye, sağlıktan finans ve eğitime kadar her sektörden kuruluşların, toplantı için harcadıkları zamanı ve maddi kaynağı azaltmalarına yardımcı oluyor.

Seride yer alan dört farklı model de kişi görüntüsünde Full HD 1080p kalitesini yakalarken, içerik paylaşma çözünürlüğü 130 ve 130P modellerinde 720p’ye, 300 ve 900 modellerinde ise 1080p’ye ulaşıyor. Seri, noktadan noktaya, 4 noktalı ve 10 noktalı olmak üzere oda tipi video konferans cihazlarının yanı sıra, PC ve akıllı telefon uygulaması “EZMeetup” ile ofis dışındaki kullanıcıları da toplantı odalarına taşıyor.

Ek maliyet yok

EVC Serisi, sahip olduğu üst düzey özelliklerle katma değerli bir satın alım sağlıyor. Çift ekran desteği, tek tuş toplantı kaydı, kablosuz içerik paylaşımı, ücretsiz mobil uygulamalar, 88 derecelik görüntüleme açısı, 16x optik yakınlaştırma yapabilen kamera ve 360 derece ses alan mikrofon düzeneği gibi birçok özellik ek maliyet talep edilmeden sunuluyor. Yeni çıkan özellikler ve güncellemeler de ücretsiz bir şekilde edinilebiliyor.

AVer tüm konferans sistemleri ile aynı dili konuşuyor

Serinin diğer bir önemli özelliği de endüstri standardı H.323 ve SIP iletişim protokollerini kullanması. Bu sayede tüm video konferans markalarıyla aynı dili konuşan ürünler, farklı markalarla da uyumlu çalışarak daha önce yapılmış video konferans yatırımlarını koruyor.

İlginizi çekebilir:  Samsung Türkiye, Galaxy Note7'leri geri çağırıyor

Tüm özelliklerini Türkçe arayüz, basit kurulum ve kullanım ile bütünleştiren AVer, toplantıların neden olduğu seyahat ve iletişim maliyetlerini kontrol altında tutuyor. Ayrıntılı bilginin www.avervideokonferans.com adresinden alınabildiği ürünler, Türkiye’de Bircom güvencesi ile satışa sunuluyor.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir