Bakan Yıldırım’a Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu’ndan destek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın mevcut GSM ve 3G (IMT200/UMTS) İmtiyaz Sözleşmelerinin tadiliyle ilgili törendeki değerlendirmelerine ilişkin Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın, mevcut GSM ve 3G (IMT200/UMTS) İmtiyaz Sözleşmelerinin tadiliyle ilgili törende dile getirdiği fiber konusundaki değerlendirmelerinden mutluluk duyduk.

Avrupa Birliği’nden çok daha agresif bir yaklaşımla belirlenmiş olan 2023 hedeflerine erişebilmek için Sayın Bakanımızın desteklerinin yanımızda olduğunu bilmek bize büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Bu hedeflere erişebilmek adına fiber yaygınlığının büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi ülke menfaatlerine hizmet eden her hamleye var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz.

Türkiye’nin fiber seferberliği için Sayın Bakanımızın da değerli desteğinden güç alarak, tüm sektör oyuncularının ortak fiber şirketi kurarak seferberliğin önünü açması gerektiği çağrımızı bir kez daha yeniliyoruz.”

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  5G konusunda doğru bilinen yanlışlar

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir