Binance TR

Binance TR’de Türkiye Finans ile 7/24 TL ile işlem başladı

Binance TR, 12 Mart itibariyle kullanıcıların Türkiye Finans Katılım Bankası aracılığıyla banka transferi kullanarak Türk Lirası yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebileceğini açıkladı.

Bu iş birliği ile Türkiye Finans hesabı bulunan Binance TR kullanıcıları, Binance TR uygulamasını en son sürüme güncelleyerek ya da Web sitesi üzerinden 7/24 havale yaparak TRY yatırma ve sıfır komisyonla TRY çekme işlemlerini gerçekleştirmeye başlayabilirler.

Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez, bu iş birliğini “Türkiye Finans aracılığıyla kesintisiz Türk Lirası yatırma ve çekme işlemleri sağlayarak, Binance TR sadece kullanıcı deneyimlerini iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanım kolaylığı ve erişilebilirliğini de önceliklendirmeyi amaçlıyor” sözleriyle açıkladı.

Dönmez, “Bu işbirliği ile, kripto varlıkların daha geniş çapta benimsenmesini amaçlıyor ve sonuç olarak kullanıcıların dijital varlık piyasasında daha güvenle katılımını güçlendirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Risk uyarısı: Binance TR, projeleri özenle seçerek listelerken, kripto varlık piyasasının yüksek risk içerdiğini unutmayın. Alım-satım işlemlerinizi gerçekleştirirken, sadece kaybetmeyi göze alabileceğiniz sermayeyi riske atın.

Titreşimli oyuncu kulaklığı | Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  İzmirlilerin amacı kapağı İstanbul’a atmak

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir