BlizzCon 2023

BlizzCon 3-4 Kasım 2023’te Anaheim’a geri dönüyor

Blizzard Entertainment’ın iki gün süren global oyun etkinliği BlizzCon 2023, dört yılın ardından 3-4 Kasım tarihlerinde Anaheim, Kaliforniya’ya dönüyor. İlk biletler 8 Temmuz’da satışta. Bu yıl BlizzCon, Warcraft, Diablo ve Overwatch evrenlerinden devasa dekorlar, sanatsal çalışmalar ve insanların kaynaşıp oyunlarımızı bekleyen yenilikleri görebileceği alanlar ile birlikte, dopdolu ve benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. BlizzCon 2023’ü internet üzerinden takip etmek isteyenler, canlı yayımlanan bütün sahne gösterimlerini hiçbir ücret ödemeden izleyebilecek.

İlk BlizzCon bilet satışları AXS aracılığıyla AXS.com üzerinden 8 Temmuz, Cumartesi günü TSİ 20.00’de, ikinci satışlar ise 22 Temmuz, Cumartesi günü TSİ 20.00’de gerçekleşecek.

“BlizzCon 2023 için herkesi tekrar Anaheim’da ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diyen BlizzCon İdari Yapımcısı April McKee, sözlerine şöyle devam etti: “Anaheim Convention Center’da düzenleyeceğimiz müthiş etkinlikler ve BlizzCon sahnesinde gerçekleşecek gösterimleri internet üzerinden ücretsiz olarak sunmamız sayesinde bu yıl hem bizzat hem de sanal ortamda bize katılacak olanlara unutamayacakları bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Planladığımız pek çok şey var ve bunları oyunseverlerle buluşturmayı iple çekiyoruz.”

“Oyunlar bizi birbirimize bağlıyor, unutulmaz anılar biriktirmemizi sağlıyor ve hepsinden de önemlisi, eğlencenin kapılarını aralıyor. İşte BlizzCon’da bunu kutluyoruz.” diyen Blizzard Entertainment Başkanı Mike Ybarra ise, “Bizzat aramızda olsalar da internet üzerinden katılsalar da BlizzCon’u BlizzCon yapan oyuncularımızdır ve kendilerine Blizzard’ı bekleyen yenilikleri göstereceğimiz için sevinç içindeyiz” dedi.

299$ USD fiyatıyla satışa sunulacak Genel Katılım biletlerine şunlar dâhil:

  • Bir adet canlı etkinlik bileti
  • Oyun içi hediyeler
  • Resmî BlizzCon Sırt Çantası
  • BlizzCon Store’a erken erişme hakkı

799$ USD fiyatıyla satışa sunulan Portal Pass ise Genel Katılım biletinin ayrıcalıklarına ek olarak şunları içeriyor:

  • Ayrı kayıt sırası
  • Ayrı güvenlik sırası
  • Özel Portal Pass locasına erişme hakkı
  • Özel imtiyazlar, özel seyir locası, oyun deneyimleri, özel servis ve daha fazlası
  • Anaheim Convention Center’a erken giriş (yalnızca Loca – Cuma ve Cumartesi)
İlginizi çekebilir:  TurkNet'in hedefi 1 milyondan fazla haneye GigaFiber götürmek

Oyuna keyif kat | Pusat Clutch Gamepad incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir