Borsa İstanbul’da gong İntetra Teknoloji için çaldı
Halka arz sürecini tamamlayan İntetra Teknoloji ve Bilişim Hizmetleri A.Ş., Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.
Türkiye merkezli teknoloji şirketi İntetra Teknoloji, Bulls Yatırım liderliğinde 26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirdiği talep toplama sürecinin ardından, 1 Eylül 2026 itibarıyla INTET koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işleme açıldı. Şirket; ulaşım ve mobilite altyapılarının dijital dönüşümü, yazılım, donanım, veri, ödeme ve operasyon teknolojilerine yönelik çözümler sunuyor.
Törene katılan isimler
Borsa İstanbul’da düzenlenen gong törenine Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, İntetra Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömerbeyoğlu, İntetra Teknoloji Yönetim Kurulu Başkan Vekili İhsan Serdar Tiyek, İntetra Teknoloji CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Alyürük, İntetra Teknoloji Yönetim Kurulu Üyeleri Bengi Aran Ömerbeyoğlu ve Recep Bahar, İntetra Teknoloji Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Bekir Kurtuluş ile Bulls Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Berkay Aytekin katıldı.
Yerli sistemler ve teknoloji ihracatı vurgusu
Törende konuşan Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, şirketin ulaşım altyapısının dijital dönüşümündeki rolüne değinerek, halka arz geliriyle yatırımların ve projelerin sürdürüleceğini ifade etti.
İntetra Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömerbeyoğlu, 21 yıllık geçmişlerinde akıllı ulaşım sistemleri, elektronik ücret toplama ve trafik yönetimi alanlarında teknolojiler geliştirdiklerini belirtti. Ömerbeyoğlu, halka arzın şirket için stratejik bir büyüme adımı olduğunu, sermayenin yanı sıra şeffaflık ve kurumsal disiplin zeminini güçlendireceğini dile getirdi.
İntetra Teknoloji CEO’su Muhammed Alyürük ise yapay zekâ destekli trafik yönetimi, bağlantılı araç teknolojileri ve bariyersiz ücret toplama sistemlerinin önümüzdeki dönemde stratejik büyüme alanları olacağını aktardı.









