Monster Laptop

Dünyaya Monster Laptop Ayrıcalıkları ile Bağlanın

Baş döndürücü bir hızla ilerleyen dünyanın gelişimine ayak uydurabilmek için hareketli bir yaşam tarzını benimsemek kaçınılmaz bir hal alıyor. Siz de bu baş döndürücü hıza dizüstü bilgisayarıyla ayak uydurmak ve dilediği her an çevresiyle bağlantıda olmak isteyenlerden misiniz? Monster, Türk mitolojisine saygı duruşunda bulunan isimleri ve muhteşem performanslarıyla her biri birer efsane olmaya aday laptop serileri ile dünyayı yakalarken size eşlik etmeyi amaçlıyor. Dilediğiniz anda dilediğiniz yerde hayatın içinde olmanızı sağlayan Monster laptop modelleri güçlü Intel işlemcileri ve GPU’ları sayesinde her zaman aktif olmanız için tasarlanıyor. Gücü, performansı, hızı ve ergonomisi ile vazgeçilmeziniz olmaya aday Monster laptoplar hakkında daha fazla bilgi edinmeye ne dersiniz?

Her ihtiyaca yönelik yüksek performans

Monster dizüstü bilgisayar modelleri hem iş hem de oyun amaçlı kullanıma uygun seçenekleriyle tüm beklentilerinizi karşılamak üzere geliştiriliyor. Kolay taşınabilir kompakt yapıları ve işlevselliği ile tüm ihtiyaçlarınıza yönelik performans sergileyen Monster modelleri yüksek donanım özellikleriyle büyük beğeni kazanıyor. İş yaşamınızda ve günlük yaşamınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz bilgisayarlar Gaming, Business ve Workstation kategorilerine ayrılıyor ve seriler Abra, Tulpar, Huma, Markut ve Semruk olarak adlandırılıyor.

Oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan Monster Gaming laptop modelleri Tulpar, Huma ve Abra serileriyle oyuncuları rekabette bir adım öne çıkarıyor. Son teknoloji anakartları, güçlü RAM kapasiteleriyle kesintisiz oyun deneyimi vadeden Monster dizüstü oyun bilgisayarı modelleri gücünü çoklu görevlerin altından kolaylıkla kalkan İntel işlemcilerinden alıyor. IPS ekran deneyimi ile kendinizi oyunun içinde hissetmenizi sağlayan bilgisayarlar taşınabilirlikten ödün vermeyen yüksek performansı, soğutma teknolojisi ve üç hücreli batarya yapısıyla oyunu ciddiye alanların ilk tercihlerinden biri olmayı başarıyor.

Huma serisi laptoplar Business kategorisini temsil ediyor ve iş yaşamına yönelik güçlü donanımıyla dikkat çekiyor. Seri Huma kuşundan ilham alınan hızı ve verimliliğiyle taşınabilir iş bilgisayarı tanımına farklı bir boyut kazandırıyor. İnce ve zarif tasarımı, yaratıcılığını destekleyen ekran performansı, yeni nesil donanım bileşenleri ve düşük güç tüketimiyle Monster notebook Huma serisi bir iş bilgisayarından çok daha fazlasını sunuyor. Huma serisi dizüstü bilgisayarınız ile profesyonel yazılımlarınızı yüksek çözünürlüklü ekran üzerinden kullanabilir, dahili mikrofonu ve HD çözünürlüklü web kamerası ile iş performansınızı bir seviyeye çıkarabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:  Oyuna keyif kat | Pusat Clutch Gamepad incelemesi

Workstation kategorisini temsil eden Monster Markut serisi laptoplar 3D animasyon, görsel efekt hazırlama, video montajı, kapsamlı simülasyonlar ve iterasyon tabanlı işlem gerektiren çalışma alanları için özel olarak tasarlanıyor. Markut serisi gücünü Quadro GPU’su ve Intel’in güçlü mobil işlemcilerinden alıyor. Etkili soğutma mekanizması, mat yapıdaki IPS ekranı, parmak izi okuyucusu ve aydınlatmalı klavyesi ile Markut laptoplar mühendislik, mimarlık ve yazılım alanında çalışanların verimliliğini en üst seviyeye çıkarıyor.

Dünyaya Monster ayrıcalıkları ile bağlanın

Tüm kullanım amaçları için en yüksek verimliliğe sahip laptop modellerini geliştirmeyi ilke edinen Monster yenilikçi tasarımı ve son teknoloji bileşenleriyle beklentilerinin ötesinde bir performans sergiliyor. Monster gereksiniminize özel laptop modelini sizinle donanım konfigürasyonu ve ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti gibi avantajlarla birlikte buluşturuyor.

Hayatınızın her alanında tüm işlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlayan Monster modelleri kullanıcılara satın aldıktan sonra 15 gün içinde koşulsuz olarak iade garantisi avantajıyla sunuluyor. Kullanıcı odaklı teknik hizmet anlayışı ile her zaman yanınızda yer alan Monster bilgisayarınızı satın aldıktan sonra ilk 30 gün içinde oluşabilecek tek bir ölü piksel için dahi panel değişimi talebinde bulunabilirsiniz.

Yeni bir dizüstü bilgisayar almak veya mevcut dizüstü bilgisayarınızı değiştirmek istiyorsanız son teknoloji donanımlara sahip Monster laptop serileri ile tanışmak için dilerseniz Monster Notebook web sitesi üzerinden gelişmiş filtreleme menüsünü kullanabilir ya da Monster laptop seçkisine ilişkin merak ettiğiniz her şeyi web sitesindeki Mesaj Gönder menüsü aracılığıyla alanında uzman kişilere sorabilirsiniz.

Ayrıca İstanbul, Ankara, İzmir ve Lefkoşa’daki Monster mağazalarını ziyaret edebilir ve bütçenize ve kullanım amacınıza uygun laptop modeliyle yüksek performanslı kesintisiz bilgisayar deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir