e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi

e-Safe ‘Siber Tehditler ve Hibrit Savaş 2.0’ gündemiyle toplanıyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin gündemini etkileyecek olan konuları ve konuşmacılarıyla yapılması beklenen 7. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi 26 Nisan’da Ankara’daki Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) yapılacak.

Zirvenin bu yılki teması, ‘’Siber Tehditler ve Hibrit Savaş 2.0’’ olarak belirlendi. Özellikle Türkiye’nin gündeminin yoğun olduğu bu günlerde siber güvenlik için yapılacak olan çalışmaların ele alınacağı zirvede, Siber Vatan’da yurt içinden ya da yurt dışından yapılabilecek dijital manipülatif eylemlerin önlenmesine ilişkin öneriler de masaya yatırılacak.

Zirveye Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç’un katılımı beklenirken, zirvede Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu yer alacak.

Zirvede Milli Savunma Bakanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Daire Başkanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri Siber Savunma Komutanlığı başta olmak üzere, kamu kurumlarının ilgili birim yetkilileri, bilişim ve siber güvenlik uzmanları, hukukçular ve akademisyenler de yer alacak. Toplantıda, alanında uzman 15 kişi sunum yapacak.

Olabilecek siber tehditlere karşı önlem detaylarının belirlendiği ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlayan 7.e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi, 26 Nisan 2023 tarihinde fiziksel olarak yapılacak. Zirve programından sadece “Protokol ve Açılış” başlıklı bölüm e-Safe’in Resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Etkinlik programını görmek ve kayıt için adres: https://e-safe.org/7-e-safe-siber-guvenlik-zirvesi

Bu telefon Türkiye’de üretildi | Yerli akıllı telefon TCL 20 SE incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  BTK'dan Türk Telekom'un kampanyalarına onay

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir