egitim teknolojileri

Eğitim teknolojilerine yön verenler İstanbul’da buluşuyor

Tarsus Turkey tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün (YEĞİTEK) işbirliği ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ile Arçelik sponsorluğunda düzenlenecek olan GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) 2020, eğitim teknolojilerine yön veren ulusal ve uluslararası ölçekli tedarikçileri çatısı altında buluşturmaya hazırlanıyor. 02 -04 Nisan tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek GESS Türkiye & Türkiye ETZ 2020’de şimdiye kadar aralarında Arçelik, BenQ, Bilişim Vadisi Teknokent, Canon, Huawei, Pardus – TÜBİTAK Ulakbim, Vestel gibi alanında öncü marka ve kuruluşlar yerini aldı.

Eğitim sektörünün nabzının tutulduğu, eğitim uzmanlarının en yeni ürün, teknoloji, hizmet ve uygulamaları yerinde görebildiği, yurt içi ve yurt dışından profesyonel alıcılar, devlet ve özel okul yöneticileri, müdürleri, sahipleri, yatırımcıları ve satın alma kararı veren yöneticileriyle tedarikçilerin doğrudan bir araya geldiği büyük bir teknoloji, bilgi ve ticaret platformu olacak etkinliğe ulusal ve uluslararası firmaların katılımları tüm hızıyla devam ediyor.

Türk eğitim sektörünü, yeni işbirlikleri, teknoloji satın almaları, bilgi paylaşımları ve eğitim dünyasının yeniliklerini keşfetmek üzere İstanbul’da buluşturacak olan GESS Türkiye, Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) ile birlikte 2-4 Nisan 2020’de gerçekleştirilecek. GESS Türkiye’nin standlarında ise eğitim sektörüne ürün, hizmet ve teknoloji sunan tedarikçi ve çözüm sağlayıcı firmalar, eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya gelirken, zirve tarafındaysa katılımcılar; bilimsel toplantılar, bildiri sunumları, atölye çalışmaları ve paneller sayesinde yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik gelişmelerden haberdar olurken çeşitli uygulamaları da deneyimleme imkanı bulacak.

Bu yıl ilk kez Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak olan GESS Türkiye, eğitim teknolojilerine yön veren yerli ve global firmaları çatısı altında buluşturacak. GESS Türkiye & Türkiye ETZ 2020’nin şu ana kadar kesinleşen katılımcıları şöyle:

İlginizi çekebilir:  CDT, PHM Technology ile iş ortağı oldu

Alize, Arçelik (Gold Sponsor), Argemsan, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (Platin Sponsor), BenQ, Bilge Adam Akademi, Bilişim Vadisi Teknokent, Canon Eurasia, E Hokka, E&K Arge Mühendislik, edding&LegaMaster, EMN Techonology(Starboard and Maxell), ETGİ Grup/VEDUBOX, Fernus Bilişim, Fizik Ofisi, Follett, Gilbo/Robot Sepeti, Huawei, İstanbul Eğitim (Promethean), Kontek, Kurmay Yayın Grubu, K&Z Mekatronik, NARA Bilişim Teknolojileri, Ortak Atölye, Pedudi Bilgi Teknolojisi ve Hizmetleri, Pikade Eğitim Araçları, Robokids, Robotik Bilim Atölyesi, Robotistan, SAMM Teknoloji, SEBIT, Smart Education, Tecknikit, Teknokta-Lego Education, TUBİTAK-Ulakbim, Vestel, Vex Robotix, View Sonic, Vinco, VRB Global.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir