Eticex

Elektronik Ticareti Kolaylaştıran Marka Eticex

İnternet projeleri üzerinde 23 yıllık bir geçmişe sahip olan Eticex günümüzün popüler işleri arasında bulunan elektronik ticaret (e-ticaret) üzerine çalışıyor. Sektörün tabularını yıkacak orijinal çözümler sunarak kullanıcıların elektronik ticaret sektöründe hızlı yükselmesini sağlıyor. Ayrıca 23 yıllık firma bulunduğu sektörde tercih edilen lider firma olmayı amaçlıyor.

Eticex Ürün Ve Hizmetleri

Elektronik ticaret sektörü için çalışmalar yürüten Eticex firmaların ihtiyaçlarını karşılamak için ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip oluyor. Özgün projeler geliştirerek çalıştığı firmaların sektörde öne geçmelerini sağlıyor. Oluşturduğu özgün projeler ise bünyesinde bulundurduğu uzman çalışma ekibiyle sağlanıyor. Gerekli eğitimleri almış olan ekip e-ticaret sektöründeki gelişmelere uyumlu şekilde çalışıyor.

Eticex tarafından dijital dünyada aktif satış ve çalışmalar yapmak isteyenlere sunulan ürün ve hizmetleri şunlar oluşturuyor;

  • E-ticaret sistemleri
  • Entegrasyon paketleri
  • E-ihracat paketleri
  • Özel tasarım paketler
  • Elektronik ticaret modülleri

Bu ürünlerin tamamı online ticaret sektöründe yer almak isteyenler için uygun ürünler oluyor. Bu ürünler diğer uygulama ve sistemlere entegre edilerek kullanılabiliyor. Ayrıca kullanımı kolay ürün ve sistemler oldukları için bu ürünleri tercih eden kişilerin e ticaret siteleri arasında öne çıkmalarını sağlıyor.

Eticex Elektronik Ticaret Paketleri

Eticex ürünlerinin ilkini e-ticaret paketleri oluşturuyor. Ürünlerini online olarak siteleri üzerinde satmak isteyen kişiler tarafından bu paketler satın alınıyor. Bu alanda çalışmak ve büyüme elde etmek isteyenler uygun paketleri seçerek kullanmaya başlıyorlar. Elektronik ticaret paketleri ileri seviye ve temel seviye paketler olarak iki ana gruba ayrılıyor.

İleri Seviye Elektronik Ticaret Paketleri

İleri seviye elektronik ticaret paketleri 3 çeşitten oluşuyor. Bunlar master, extreme ve premium isimlerini alıyor. Bu paketlerin tamamında sınırsız web alanı kullanılıyor. Ayrıca sistemler bulut sunucu üzerinde kullanıldığı için altyapı güçlü oluyor. Bu da sitenin çökme veya verilerin kaybolması gibi durumlarla karşılaşmamasını sağlıyor.

İleri seviye elektronik ticaret paketlerinde kişiye özel tasarım yapılıyor. Böylelikle sitenin sektör ve iş özelliğine göre tasarlanması mümkün oluyor. Bunun dışında alınacak yazılımlarda raporlama, kargo, seo, içerik yönetimi, sosyal medya ve entegrasyon özellikleri bulunuyor. Bu özellikler kullanılacak sitenin ihtiyacına göre kolaylıkla kullanılabiliyor.

Temel Seviye Elektronik Ticaret Paketleri

Online ticaret yapmak isteyenlerin kullanabilecekleri paketlerin ikincisi temel seviye elektronik ticaret paketleri olarak adlandırılıyor. Bu paketler kendi içinde advance, basic, delux, delux plus ve regular isimlerini alıyor.

Paketleri inceleyenler alt yapı, modül, tema, ödeme yöntemleri, entegrasyon, mobil uygulama ve içerik yönetimi gibi özellikleri inceleyebiliyorlar. Bu özelliklerin tamamını içeren ve işletmelerine uygun olacak paketi tercih ederek siparişlerini veriyorlar.

Eticex Elektronik İhracat Paketleri

Sektörün lideri olmak üzere çalışmaları profesyonelce yürüten Eticex elektronik ihracat (e-ihracat) üzerine de çalışıyor. Hazırladığı e-ihracat paketi sayesinde müşterilerinin yurt dışına açılmalarına yardımcı oluyor. E-ihracat paketi ürün satışı ve fiyat belirleme gibi özellikleri sayesinde kişiler tarafından uygunluğa bağlı olarak seçiliyor.

E-ihracat paketi işletmelerin ülke özelinde satış yapmasına imkan tanıyor. Bunun için ödeme sistemi, bölgesel fiyatlandırma, kargo fiyat tanımlaması, ziyaretçi tespiti ve pazaryeri entegrasyonu seçimi yapılabiliyor.

İlginizi çekebilir:  Online Alışverişin Baharat Yolu Haritası

Eticex Entegrasyon Paketleri

Eticex e-ticaret sitesi sahiplerinin pazaryerlerini tek bir alandan kontrol etmesi için çalışıyor. Bunun için müşterilerine entegrasyon paketleri sunuyor. Bu paketler ticaretin yapılacağı pazaryerlerinin site ile entegre olması ve yönetilmesini sağlıyor.

Eticex firmasının müşterileri için sunduğu entegrasyon çeşitlerini ise şunlar oluşturuyor; muhasebe, kargo, efatura, çift yönlü pazaryeri ve pazaryeri entegrasyonları oluyor.

Muhasebe entegrasyonları sitelerin stok takibi, cari takip, fatura takibi ve muhasebe işlemlerinin kolay şekilde yapılmasını veya takip edilmesini sağlıyor. Bu işlemler içinse mikro, paraşüt ve edm muhasebe programlarından yararlanıyor. Karg entegrasyonları navlungo, mng, pttkargo ve süratkargo ile çalışıyor. Böylelikle yapılan satışlar sonrasında işletme sahibi tarafından kargo işlemlerinin kolay takip edilmesi sağlanıyor.

Pazaryeri entegrasyonları amazon, ciceksepeti, etsy, joom, hepsiburada, ozon, n11com ve trendyol pazaryerleri üzerinden satış yapılmasını sağlıyor. Bu sayede yapılan satışların takibi kolay şekilde yapılıyor.

Eticex Özel Tasarım Hizmetleri

E-ticaret yazılımı üzerine çalışan Eticex müşterileri için özel arayüz tasarımı yapıyor. Böylelikle hazırlanan sitenin marka ve ürünleri temsil etmesi sağlanıyor. Arayüz tasarımı aşamasında web tasarım üzerine uzmanlık kazanmış çalışma arkadaşlarıyla işbirliği yapıyor. Böylelikle web sitesi açacak kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri arayüze sahip sitelere sahip olmalarını sağlıyor.

Arayüz tasarımı üzerine firmanın verdiği hizmetler özel tasarım, tema giydirme ve tema özelleştirme hizmeti olarak gruplandırılıyor. İhtiyaçların belirlenmesinin ardından hazırlanan siteler tüm cihazlarla uyumlu şekilde çalışabiliyor.

Eticex Modülleri

Araştırmalar ve sektör takibi sonrasında yapılan çalışmalarla oluşturulan Eticex sistemi modüllerden oluşuyor. Bu modüller e ticaret sitelerinde birden fazla işlemin aynı anda yapılmasını sağlıyor. Ayrıca işlemlerin yapılması konusunda kolaylık oluşturuyor. Sistemde bulunan modüller markaların gereksinimlerine göre oluşturuluyor. Modüller arasında çevirmen, beden tablosu, yayınevi, satılan yerler, story, blog, birlikte sat ve kombin gibi isimleri alıyor.

Eticex Altyapı Özellikleri

E-ihracat, ticaret, özel tasarım ve entegrasyon üzerine çalışan Eticex sistemi sahip olduğu altyapı özellikleri ile dikkat çekiyor. Sistem bulut server aracılığıyla çalışıyor. Böylelikle güvenli kullanım ve depolama mümkün oluyor. Bunun dışında sistem seo uyumluluğu içeriyor. Böylelikle yapılan aramalarda sitenin görünürlüğü sağlanıyor.

Eticex yazılımı sayesinde site sektör ve markaya uygun şekilde özelleştiriliyor. Bunun dışında kullanıcı dostu olduğu için kullanım konusunda sorun yaşanmıyor. Tüm cihazlara uyumlu olduğu için istenilen cihazda siteler açılarak yönetim sağlanıyor.

Eticex Destek Hizmetleri

İnsanların eticaret konusunda uzmanlaşması ve satış yapması için çalışan Eticex ürün satışının ardından müşterileri için destek hizmetleri veriyor. Yazılımın ve modüllerin kullanımında sıkıntı yaşayan kişiler destek alabiliyorlar. Eticex destek hizmetinden yararlanmak isteyenlerin 0850 346 66 00 numarasını 72-4 arayarak destek taleplerini iletmeleri yeterli oluyor.

Eticex Sistemleri Ücretsiz Deneme

Eticex hazırlamış olduğu yazılımın ücretsiz deneme sürümünü yayınlıyor. Yazılımı kullanmadan önce kişilerin deneme yaparak bilgi ve deneyim kazanmalarına yardımcı oluyor. Eticex ücretsiz deneme sürümü işletmeler tarafından 15 gün ücretsiz şekilde kullanılabiliyor. Ücretsiz kullanım için firmaların form doldurmaları gerekiyor. E-ticaret paketlerinde detaylı bilgi almak için www.eticex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir