En beğenilen e-ticaret şirketi: GittiGidiyor

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi eBay’in Türkiye iştiraki GittiGidiyor.com, Capital Dergisi’nin düzenlediği organizasyonda e-ticaret sektöründe “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi GittiGidiyor.com, Capital Dergisi’nin düzenlediği “2013 Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Ödülleri’ organizasyonunda en beğenilen e-ticaret şirketi seçildi.

Her gün 5 binden fazla kategoride 5 milyondan fazla ürünle 700 bin kişiyi birbirine bağlayarak fırsatlar sunmaya devam eden GittiGidiyor.com’a, ayda 27 milyonun üzerinde ziyaret gerçekleşiyor.

Milyonlarca insana, mobil site, tablet ve cep telefonu uygulamalarıyla her an her yerden kolayca ulaşabilecekleri güvenilir bir platform sunan GittiGidiyor.com, üye kazanımında geçen yıla göre %80 oranında yakaladığı artışla da Türkiye’nin en beğenilen e-ticaret şirketi olduğunu kanıtlamış bulunuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Turkcell mobil ve sabit hizmetleri tek pakette birleştirdi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir