Logitech G, PRO X SUPERLIGHT 2

G HUB güncellemesiyle 4kHz değerine ulaştı

Logitech G, PRO X SUPERLIGHT 2, Logitech G’nin oyunculara özel yazılımı G HUB üzerinden yapılan ücretsiz bir güncelleme ile 4kHz polling rate değerine ulaşabiliyor.

Logitech G’nin en son teknolojiyi kullanarak tasarladığı, özellikle profesyonel oyuncuların tercih ettiği PRO X 2 SUPERLIGHT, son güncellemesi ile 4kHz seviyesine yükseltildi.

Üstelik ekstra bir dongle alışverişi de gerektirmeyen bu güncelleme, Logitech’in G Hub uygulaması aracılığıyla ücretsiz bir biçimde gerçekleşebiliyor. Bu güncelleme sayesinde mouse’un saniyelik rapor verme değeri iyileşiyor. Mouse konum verilerini daha hızlı ve hassas bir şekilde iletebilecek duruma geliyor.

Yalnızca 60 gram ağırlığındaki, hassasiyet, performans ve güvenilirliği birleştiren PRO X 2 SUPERLIGHT, ileri seviye oyuncuların hamlelerini kolaylaştırıyor. Hibrit anahtarlara sahip mouse, 32.000 DPI’ya sahip yepyeni HERO 2 Sensörünü de bünyesinde bulunduruyor.

Profesyonel oyuncuların incelemelerine göre PRO X SUPERLIGHT, ödüllü tasarımını ve hafifliğinin yanı sıra 95 saat boyunca üst düzey deneyim sunuyor.

Çekmiyorsa çaresi var | Ruijie Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

5/5 - (1 vote)
İlginizi çekebilir:  Logitech McLaren G Challenge 2021 ile yarış heyecanı başlıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir