Gebze Teknik

Gebze Teknik Üniversitesi’nden Bilim ve Teknoloji Günleri

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu’nun bu yıl 11. kez düzenlediği Bilim ve Teknoloji Günleri, 14-15-16 Mayıs’ta Gebze Teknik Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

14 Mayıs Salı günü 10.00’da başlayacak olan etkinlik, kendi alanında öncü birçok firmanın katılımıyla 3 gün boyunca sürecek ve 16 Mayıs Perşembe günü sona erecek.

Her yıl iş dünyasının birbirinden önemli isimlerin katıldığı Bilim ve Teknoloji Günleri’nde, 20 şirket ve önde gelen yöneticileriyle “Dijitalleşme” konsepti ile ziyaretçilerin karşısında olacak.

Etkinlik katılım belgeli olup, tüm öğrencilere ücretsiz. https://bilimveteknolojigunleri.com adresinden okul e-posta adresiyle giriş yapan öğrenciler etkinliğe ücretsiz girebilecek.

Bu telefon Türkiye’de üretildi | Yerli akıllı telefon TCL 20 SE incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

5/5 - (1 vote)
İlginizi çekebilir:  Coşkunöz’den İHA eğitimleri için yeni ortaklık

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir