Gnçtrkcll’nin GNCFEST’i başlıyor

Pharrell Williams, Rita Ora ve INNA gibi dünya yıldızlarının yanı sıra Türkiye’de gençlerin gözdeleri arasında yer alan Manga, Mabel Matiz ve Model’i ağırlamaya hazırlanan GNCFEST, aynı zamanda interaktif kurgularıyla eğlence ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda düzenlenecek festivalde gnçtrkcll uygulamasına sahip olanlar Model’in ilk şarkısını seçecek; Manga’nın solisti Ferman’ın kıyafetini belirleyecek; festivale özel geliştirilen uygulama sayesinde festival kalabalığında arkadaşlarını kolayca bulabilecek.

Turkcell’in gençlik kulübü gnçtrkcll tarafından düzenlenen 2014’ün en büyük, en eğlenceli ve en interaktif festivali olmaya aday GNCFEST, 7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Tüm gün sürecek festivalde “Happy” şarkısı ile bu senenin hit’ine imza atan Grammy ödüllü şarkıcı Pharrell Williams, İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora, Romanyalı şarkıcı INNA, performanslarıyla tüm gençlik etkinliklerinin vazgeçilmezi Manga, son dönemin en iyi çıkış yapan isimlerinden Mabel Matiz ve son yılların en başarılı rock müzik gruplarından Model sahne alacak.

Türkiye’de ilk defa Gnçtrkcll’liler festivale mobil uygulama üzerinden yön verecek

GNCFEST, teknoloji ve eğlenceyi bir araya getiren mobil uygulamasıyla da şimdiden dikkat çekiyor. Buna göre gnçtrkcll’in yeni mobil uygulamasını cep telefonlarına apple store veya google play’den indiren gnçtrkcll’liler festivalin akışına yön vermenin keyfini yaşayacak. Festivalin interaktif uygulamaları sayesinde mobil uygulamaya sahip gnçtrkcll’liler;

  • Model’in hangi şarkıyla sahneye çıkacağına karar verecek;
  • Manga’nın solisti Ferman’ın sahneye hangi renk kıyafetle çıkacağını belirleyecek;
  • Festival ışıklarını yönlendirebilecek;
  • Tuvaletteki yoğunluk durumunu uzaktan kontrol edebilecek;
  • Festival alanında arkadaşlarını kaybedenler istedikleri bir rengi seçip telefonlarını havaya kaldırdıklarında birbirlerini kolayca bulabilecek;
  • Ayrıca festival alanındaki dev oyun alanları, selfie platformları, karaoke standları, gençlerin kendi şarjını üreteceği bisiklet bölümleri, graffiti panoları ile gençler tüm gün festival havasını dolu dolu yaşayacak.
İlginizi çekebilir:  Media Markt'tan Ankara'ya 7. mağaza

Teknoloji ve eğlence bir araya gelecek

Turkcell’in 8 yıldır Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği GNCFEST, bu yıl her anlamda yepyeni bir formatla gençlerle buluşuyor. Artık yılda bir kez yapılacak ve tüm gün sürecek festivalde dünya yıldızları ağırlanacak. GNCFEST’te gençlerin günlük yaşamlarında kaçınılmaz olarak kol kola giden teknoloji ve eğlence bir araya getirilerek, dev bir müzik festivali yaşanacak.

Festival için geri sayım başladı

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek festivalin kapıları 13.00’da açılacak. Bilet satışları, Biletix üzerinden gerçekleştirilen GNCFEST’te gnçtrkcll’lilere özel indirimli bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir