Sosyal medya

Hayat Eve Sığar uygulamasına ihbar özelliği eklendi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı geliştirilen “Hayat Eve Sığar” mobil uygulamasına ihbar özelliği eklendi. Uygulamanın kullanıcıları, bu uygulama ile çevrelerinde koronavirüs tedbirlerine uymayan işletmeler ve kişileri yetkililere şikayet edebiliyor.

Kullanıcılar şikayet ederken fotoğraf, adres ve açıklama da yükleyebilme imkanına sahip. “İhbarda bulun” özelliği, karşılaşılan ihlalleri doğrudan bildirme seçeneği sunuyor.

Nisan ayında yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan uygulama, aynı zamanda yerel koronavirüs vakalarının yoğunluğunun görülebilmesini sağlıyor.

Son zamanlarda eklenen bir özellik sayesinde ayrıca koronavirüse yakalanmış birinin öncesinde gittiği mekanları ve irtibatta bulunduğu insanları takip etmek de mümkün.

Otomobilde telefonunuzu kablosuz şarj edin | Celly Pro Mount incelemesi

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Plantronics Explorer 55 ile kablolardan kurtulun

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir