Huawei Mate 9 ilk kez n11.com’da satışta

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin uzun süredir gündemden düşmeyen modeli Mate 9, açıkpazar platformları arasında ilk kez e-ticaret platformu n11.com’da gün yüzüne çıktı. 5.9 inç ekranı ile rekabeti farklı bir ‘boyuta’ taşıyan Mate 9, 2.829 TL fiyatıyla n11.com’da satışa sunuluyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin en çok konuşulan telefonlarından birisi olan amiral gemisi Mate 9, n11.com’da satışa açıldı. Online alışveriş platformları arasında ilk kez n11.com’da yüzünü gösteren cihaz 2.829 TL’den satışa sunuluyor. 5.9 inç büyüklüğündeki 2.5D kavisli IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan Mate 9, metal kasası ve Leica üretimi çift kamerasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Açıkpazarda ilk kez n11.com’da

7.5 mm kalınlığında ve 190 gram ağırlığında olan Huawei Mate gücünü yeni Kirin 960 işlemciden alıyor. Dört adet 2.4 GHz hızında çalışan Cortex-A73 ve dört adet 1.8 GHz hızında çalışan Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşan Kirin 960, grafik tarafında gerekli olan gücü ARM Mali-G71 MP8 GPU’dan alıyor. 4 GB RAM’in yer aldığı telefonda, kullanıcılara 64 GB dahili depolama alanı sunuluyor.

Üzerinde Leica tarafından geliştirilen 20 ve 12 megapiksel çözünürlüğünde iki adet arka kamera taşıyan cihaz, çift ton LED flaşıyla oldukça hızlı bir şekilde odaklama da yapabiliyor. 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve çift SIM kart desteğine sahip Huawei Mate 9, 2.829 TL fiyatıyla açık pazarda ilk kez n11.com’da satışa sunuluyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Amazon'dan 3D ekranlı akıllı telefon

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir