İşlemini online yapana tablet

TTNET’in müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla kullanıma sunduğu “Online İşlem Merkezi”, kullanıcılarının abonelikle ilgili işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde yapmalarını sağlarken hediyeler de kazandırıyor.

İnternet aboneliği ile ilgili işlemlerde TTNET Online İşlem Merkezi’ni kullanan müşteriler, Samsung Google Nexus 10 Tablet kazanma şansı yakalıyor. Hem web üzerinde hem de mobil ortamda yapılan işlemleri kapsayan kampanya ile TTNET Online İşlem Merkezi’ne giriş yapan abonelere her işlemleri için günlük bir çekiliş hakkı veriliyor.

1 Aralık 2013 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında işlem yapan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş sonucunda 150 TTNET müşterisi Samsung Google Nexus 10 Tablet kazanma şansı elde ediyor.

TTNET Tek Şifre’yle giriş yapılabilen Online İşlem Merkezi ile tarife, abonelik, ürün ve servis, fatura gibi işlemler zaman kaybedilmeden, kolayca gerçekleştiriliyor. TTNET Tek Şifre’si olmayan aboneler ise www.ttnet.com.tr web sitesinden kolayca Tek Şifre alarak Online İşlem Merkezi’ne giriş yapabiliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Dünyaca ünlü dizi, yemek ve çocuk kanalları Tivibu’da

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir