Jobs’un hediyesi iPad kırılınca çıldırdı

Eski manken ve son dönemin en popüler televizyon isimlerinden Martha Stewart, kırılan iPad’i nedeniyle Apple’a Twitter üzerinden eleştiriler yağdırdı.

Türkiye’de de yemek programıyla tanınan eski manken şimdinin girişimcisi ve televizyon sunucusu Martha Stewart, kendisine Apple’ın efsane CEO’su Steve Jobs tarafından hediye edildiğini söylediği iPad’ini düşürdü ve kırdı.

Olayın ardından durumu Twitter üzerinden yayımladığı mesajlarla Apple yetkililerine ileten Stewart istediği desteğin gelmemesi üzerine Apple’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Kendisine Jobs tarafından verilen iPad’i nasıl düzelteceği konusunda şirketin müşteri ilişkileri bölümünden gerekli desteği alamadığını ifade eden Stewart, “Apple müşteri hizmetlerinin beni iPad’im için delirtmesi inanılır gibi değil” dedi.

cnbce’nin haberine göre, Stewart’ın Twitter mesajları takipçilerinden farklı tepkiler gördü. Bazı takipçileri Stewart’ın görüşlerini dile getirmekte haklı olduğunu ifade ederken, bazıları Forbes dergisine göre 638 milyon dolar kişisel serveti olan sunucunun kendisine yeni bir iPad alacak kadar parası olduğunu ifade etti.

Stewart, mankenliğin ardından girdiği televizyonculuk işinde Martha Stewart Omnimedia şirketiyle devam ediyor. Stewart’ın yemek programı Türkiye’de de yayımlanıyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Alpaslan Yalçın Cardtek Ankara Genel Müdürü oldu

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir