Logitech G502 Lightspeed

Kablolu oyun farelerini aratmıyor | Logitech G502 Lightspeed kutu açılışı

Logitech’in G502 modeli kablolu ve büyük bir kullanıcı kitlesi yakalayan oyun faresiydi. Logitech G502 Lightspeed ise klasik modelin güncellenmiş kablosuz hali.

Logitech G502 Lightspeed kablosuz oyuncu faresi, önyargıları yıkıyor ve kablolu modeliyle hemen hemen aynı performansız kablosuz olarak sağlıyor.

Bu nedenle klasik G502 modelinden memnun olup da kablosuz modellere geçmekte kararsız kalanlar için Logitech G502 Lightspeed tatmin edici bir ürün.

Ürünün gelişmiş özelleştirme yeteneği mevcut. Logitech G HUB yazılımı sayesinde Logitech G502 Lightspeed kablosuz oyuncu faresinin kişiselleştirme özellikleri yönetilebiliyor.

Logitech G HUB yazılımıyla özelleştirilebilen 11 programlanabilir tuş mevcut. Bu tuşlara çeşitli görevler ve makrolar atanabiliyor. Üründe ek olarak iki modlu hiper-hızlı kaydırma tekerleği bulunuyor.

Kablolu oyun farelerini aratmayan Logitech G502 Lightspeed’in kutu açılışını yapıyorum. Detaylı inceleme ise yine kanalımda olacak.

Logitech G502 Lightspeed adlı ürünün incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Qualcomm Snapdragon X50 5G modemini duyurdu

Yazar: Melih Bayram Dede

TechnoLogic'in Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni. Gazeteciliğe 1993’te başladı. Çeşitli yayınlarda teknoloji editörü olarak görev yaptı, TV programları hazırlayıp sundu. İnsan Yayınları tarafından yayımlanan “İnternet” ile Liz Yayınları tarafından yayımlanan “Teknoloji ve Hayat” adlı kitapların yazarı. Sürekli Basın Kartı sahibi. Bilişim Medyası Derneği ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir