Kobi Kredileri

Kobi Kredileri

Kobilerin kredi alma konusunda daha farklı oranlar ve kullanım şartlarına sahip olmasının arkasında yatan bazı nedenler vardır. Yatırım yapmak veya ticari gelişim sağlamak için talep edilen kobi kredileri anlaşmalara bağlı olarak daha düşük oranlar üzerinden alınabilir. Ama normal şartlarda bankaların belirledikleri rakamlara bağlı şekilde kullanıma sunulmuştur.

Her bankanın ticari işlemlerde bulunan işletmesine hazırladığı rakamlar serbest piyasadan da kaynaklı olarak değişim gösterebilir. Bundan dolayı mukayese.com üzerinden ihtiyaç duyulan rakam ve kredinin vade süresi belirlenerek hesaplama yapılması önerilir. En doğru bankanın hangisi olabileceği konusunda kolaylıkla maliyet hesaplamalarını ortaya koyarak destek sağlayacaktır.

Kobi Kredilerinde Faiz Oranları

Kobilerin kredi almak istediklerinde maliyeti doğrudan etkileyecek olmasından dolayı faizlerin nasıl olduğunu araştırması ilk olarak yapılacak olandır. Kredilere uygulanan faiz oranları bankaların piyasanın durumuna, risk alma hallerine ve uyguladıkları stratejiye bağlı olarak değişim gösterir. Bireysel veya ticari anlamda faiz oranlarının değişimi anlık bile gerçekleşebildiğinden hesaplamaları değişir. Mukayese.com bankaların güncellemelerine doğrudan ve anlık erişim sağlayarak kredilerin maliyetlerini en doğru şekliyle hesaplar.

Kobi Kredilerinin Üst Limiti

Ticari işlemlerde bulunuluyor olmasından kaynaklı olarak kobilerin kredilerinde üst limit ticari işlemlerine bakılarak belirlenebilir. Bunun anlamı çalışılan kobiye ve sunulan evraklardaki faaliyet rakamlarına göre kredi limitlerinin belirlenebileceğidir. İhtiyaç kredisi başvurusu için maksimum rakam 100.000 iken yatırımla alakalı olanlarda milyon şeklinde gerçekleşebilir.

Kobi Kredilerinde Şartlar

Kobilerin kredi kullanabilmesinde belirlenen rakamların iyiye işaret etmesi üzerinde durulur. Son birkaç seneye ait ödenen vergiler, elde edilen gelirler ve farklı detaylar ticari anlamda nasıl yol alındığını anlamak açısından önemlidir. Bunların değerlendirmesi yapıldıktan sonra kredinin onaylanıp onaylanmayacağına karar verilir.

İlginizi çekebilir:  Amazon temsilcisi Garambois: Türkiye müthiş fırsatlar barındırıyor

Kobi Kredilerinde Talep Edilen Evraklar

Başvuruların yapılmasından önce bankanın hangisi olacağına karar vermek için mukayese.com’dan araştırma yapmak en doğru seçenektir. Bankanın faiz oranlarına ve çıkardığı maliyet rakamlarına bağlı olarak yapılan hesaplamalar sonucunda en doğru olan bankanın hangisi olduğuna karar verilir. Ardından:

  • Vergi levhası,
  • Ticari faaliyetle alakalı kayıt belgeleri,
  • İmza sirküsü,
  • Resmi evrak dökümleri gösteren evraklarla birlikte bankaya ulaşmak yeterlidir.

Bankanın değerlendirmeye alması ve bir sonuç vermesi gerekecektir.

Kobi Kredilerinde Vade

Hangi kredi olduğuna, rakama ve faiz oranına bağlı şekilde kobilere uygulanan vade değişiklik gösterir. Düşük rakamlı kredilerde 36-48 ay arasında uygulandığı görülse de daha yüksek yatırım gerektirenlerde vadenin uzatılması sağlanır.

Kobi Kredilerinde En Düşük Maliyetler

Düşük maliyeti kredi almak için faiz oranlarının, çekilecek rakamın ve bankanın uyguladığı masraf politikasının bilinmesi gereklidir. Bu sayede kobilerin mukayese.com sayesinde bankaya gitmesine gerek kalmadan en gerçek rakamları ortaya çıkarması mümkün olur. Faizin değişkenliği ve bunu takip etmenin oldukça zor olması hesaplamaların bu yolla yapılmasını gerekli kılar.

Kobi Kredilerinde Hesaplamalar

Kobi kredilerinde hesaplamalar için ilgili bölümü seçmek, ana para ve vade bilgisini vermek mukayese.com için yeterlidir. En güncel veriler ekranda belirecektir.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir