Kurt Seyit ve Şura

Kurt Seyit ve Şura dizisi İtalya’da gündem oldu

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, 2014 yılında ülkemizde yayınlanan ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi yayınlanmaya başladığı İtalya’da büyük beğeni topluyor.

Senaryosunda Ece Yörenç imzası bulunan, yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi geçtiğimiz günlerde İtalya’da yayınlanmaya başladı. Uluslararası dağıtımını üstlenen Eccho Rights’tan yayın hakkını alan Mediaset, diziyi bünyesindeki Canale 5 kanalında Cuma günleri İtalyan seyircisi ile buluşturuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Demet Özdemir, Çağlar Ertuğrul, Ushan Çakır ve Melisa Aslı Pamuk gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan ve ilk günden bu yana beğenileri toplayan diziye İtalyan seyirciden övgüler yağıyor.

Kurt Seyit ve Şura dizisinin konusu nedir?

Kurt Seyit ve Şura, Nermin Bezmen’in aynı adlı romanından uyarlanan, 2014 yılında Star TV’de yayımlanan Türk yapımı drama ve tarihî türündeki televizyon dizisidir. Dizide, Kırımlı Türk bir asker olan Kurt Seyit Eminof ve soylu Rus bir ailenin kızı olan Şura ve Alexandra Julianovna Verjenskaya’nın aşkı konu alındı.

Dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazdı ve dizinin yönetmenliğini Hilal Saral üstlendi. Jenerik müziği ve dizinin diğer tüm müziklerini Toygar Işıklı yaptı. İlk aşamada en az 26 bölüm sürmesi planlanan ve yurt dışı satışları da buna göre yapılan dizi, reyting almadığı gerekçesiyle 21. bölümde sona erdi. Toplam 2 sezondan oluşmaktadır.

Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğlu

Kurt Seyit, Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. Küçüklüğünden beri babasına hayran olan Kurt Seyit, tıpkı onun gibi Çar’ın en iyi subaylarından birisi olmuştur ve vakti geldiği zaman da bir Türk kızıyla evlenecektir.

İlginizi çekebilir:  Deepfake (Derin Hile) teknolojisiyle yapılan video nasıl tespit edilir?

Soylu Rus bir ailenin en küçük kızı olan Şura ise babasının ölümcül bir hastalığa yakalanması sebebiyle mutsuzdur. Ablası olan Valentina ile babasını tedavi için Petrograd’a (St. Petersburg)’a götürürler. Buraya geldiklerinde Kurt Seyit’in eski silah arkadaşı Petro ve ailesinin misafiri olurlar.

Savaştaki bir hatası nedeniyle mesleği bırakan Petro, Kurt Seyit ile Şura’nın tanışmasına aracı olur. Ancak Petro gizliden gizliye Kurt Seyit’e düşmanlık beslemektedir. Bir davete katılan Kurt Seyit ve Şura ilk kez birbirlerini görürler.Birbirlerine ilk görüşte âşık olurlar. Bu olaydan sonra onları büyük bir macera beklemektedir.

Kör nokta kalmasın | Keenetic Buddy 4 Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir