League Of Legends

League Of Legends’da nasıl daha kolay lig atlanır?

League of Legends’da dereceli oyunları kaybetmek, bulunduğu ligde çakılı kalıp bir üst lige çıkmak bir yana bulunduğu ligden düşmek birçok oyuncunun ortak sorunudur. Bu sorunun çözümü ise daha iyi bir oyuncu olmaktan geçer. Daha iyi bir oyuncu olup daha çok oyun kazanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken birkaç temel nokta vardır.

Öncelikle kendinizi oyun bilgisi anlamında geliştirmeniz gerekmektedir. Bu gelişimi sağlamanın yolları ise kaybettiğiniz maçların özetlerini izleyerek yaptığınız hataları görerek bu hataları en aza indirmek, profesyonel oyuncuları veya oyununa güvendiğiniz oyuncuları izleyerek onların oyunlarından bir şeyler öğrenmek ve onların oyun stilini birazcık kopyalamaktan ve bunlarla birlikte daha yüksek liglere ulaşarak daha kaliteli oyunlar oynamaktan geçer. Daha yüksek bir lige çıkmakta zorlanıyorsanız ve liginizi yükseltmek istiyorsanız bir hesap satın alma yolunu da tercih edebilirsiniz. Ucuz lol hesapları satın almak için Eloboostürkiye sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha iyi bir oyuncu olmak ve daha kaliteli oyunlar oynamak için yapılması gerekenler nelerdir?

Daha kaliteli bir oyuncu olmak için en başta küfürsüz, sakin ve odaklanarak oynamalısınız. Oyun içerisinde asla pes etmemeli ve rakibinizin hatalarını değerlendirmeye oynamalısınız. League of Legends’ın shutdown sistemi sayesinde çok fazla kasan oyuncuları öldürerek ekstra altın kazanarak oyunun tam koptuğu noktalarda oyuna tekrardan ortak olma şansınız her zaman vardır. Bu yüzden asla pes etmeden sonuna kadar oynamalısınız. Karşınızdaki takıma göre seçimler yapmaya çalışın. Unutmayın en önemli noktalardan birisi de bilmediğiniz şampiyonları sıkıldığınız için veya denemek için asla almayın. Bildiğiniz, hâkim olduğunuz şampiyonları veya karşı tarafın seçimlerini antileyen şampiyonları oynamaya çalışın.

Karşı takımdan veya takımınızdan birisi sizi rahatsız ediyor ise hemen o kişiyi susturun. Onunla polemiğe girmek size bir şey kazandırmaz aksine çok fazla şey kaybettirir. Bir hamle yapmadan önce düşünün veya kafanızda planlayın yani mantıksız hamlelerden kaçının ve oyunu bitirmeye yönelik hamleler yapmaya çalışın. Bütün bu maddeler fazlasıyla zorlu ve zahmetli geliyorsa liginizi yükseltmek için profesyonel oyuncular tarafından Eloboostürkiye güvencesiyle hesabınızın istediğiniz seviyelere getirilmesi mümkündür. Oyunlarınıza her zaman gelen AFK, feeder ve toxic oyunculardan bir türlü kurtulamıyorsanız en doğru seçenek eloboost yaptırmak olacaktır.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  NVIDIA Minecraft RTX için 5 yeni dünya yayınladı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir