Logo’dan öğrencilere özel yarışma

Logo Yazılım, üniversitelerin tasarım ve güzel sanatlar bölümlerindeki öğrencilere, açtığı yarışmaya katılmaları için çağrıda bulunuyor.

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun işbirliğiyle düzenlenen “3 Boyutlu Kurumsal Ödül Tasarımı Yarışması”na en geç 22 Ocak 2014 tarihine kadar başvurulabiliyor. Sonuçları 27 Ocak 2014 tarihinde duyurulacak yarışmanın birincisine, 10.000 TL ödül veriliyor.

Logo Yazılım’ın özel günlerde vermesi amacıyla tasarlanacak ödülün; şirketin kurumsal kimliğine uygun, fonksiyonel, estetik, üretim, depolama, nakliye gibi aşamalara uygun olması bekleniyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgilere http://www.logoyarisma.com/ adresinden ulaşılabiliyor.

Haber Merkezi

TechnoLogic Haber Merkezi; teknoloji, otomotiv, yapay zekâ ve dijital dönüşüm dünyasındaki küresel gelişmeleri, basın bültenlerini ve sektör gündemini anlık olarak takip eder. Yayınlanan tüm haber, analiz ve derlemeler; gazeteci Melih Bayram Dede yönetimindeki editoryal ekibimiz tarafından tarafsızlık, nesnellik ve habercilik etik ilkeleri çerçevesinde denetlenerek yayıma hazırlanır. 2012 yılının Şubat ayından bu yana bağımsız yayıncılığını sürdüren TechnoLogic'in güncel haber akışını sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, bülten ve görüşlerinizi iletisim@technologic.com.tr adresi üzerinden editoryal ekibimize iletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir