Mezun Green Card uygulaması iPhone’da

Yurtdışında yaşam konusunda farklı uygulamalar sunan Mezun, şimdi de Amerika’da ömür boyu yaşama ve çalışma hakkı sağlayan “Green Card”a başvuru kolaylığı sağlamak için Green Card iPhone uygulamasını başlattı.

Seçme ve seçilme hakkı dışında Amerikan vatandaşlık haklarından tümüne sahip olma şansının bulunduğu Green Card’da başvuru için Mezun Green Card iPhone uygulaması başladı. Ücretsiz olarak telefona indirilebilen Mezun’un bu uygulaması sayesinde telefonunuzdan 2 Kasım 2012’ye kadar başvuru yapabilirsiniz.

2012 yılında dünya genelinde toplam 15 milyona yakın kişinin çekilişine katıldığı Green Card’a başvuru sırasında yapılan hatalardan dolayı her yıl çekilişe katılma şansını kaybeden binlerce kişi var. Mezun’un iPhone uygulaması tüm bu sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Güvenli ve yol gösterici bir şekilde başvuru yapacak olanları yönlendiriyor.

Amerika Birleşik Devletleri, Göçmenlik Kanununun gereği, nüfusu çeşitlendirmek amacıyla yapılan çekilişle her yıl 55.000 kişiye göçmen vizesi (Green Card) veriyor. Çekilişe sadece hiç göç vermeyen ya da az göç veren ülke vatandaşları katılabiliyor.

Türkiye de az göç veren ülkeler arasında olduğu için Türk vatandaşları Green Card çekilişine katılma hakkına sahip. Green Card’ı kazananlar belli bir süre Amerika’da çalışıp yaşadıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını kaybetmeden Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olma hakkını da elde ediyorlar.

Mezun’un hazırladığı Green Card iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Avea'dan Google Play'den alışveriş yapan müşterilerine kampanya

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir