Microsoft’ta geliştirici olmanın bedeli

Microsoft, Windows Mağazası ve Windows Phone Mağazası ekiplerini birleştirerek tek bir pazarlama ve operasyon birimi haline getirdi. Geliştiriciler, yılda sadece 19 dolar ödeyerek tek bir hesap üzerinden hem Windows Mağazası hem Windows Phone için geliştirme yapabilecekler.

Microsoft, Windows Mağazası ve Windows Phone Mağazası ekiplerini birleştirerek tek bir pazarlama ve operasyon birimi haline getirdiğini duyurdu. Böylece Windows Mağazası ve Windows Phone Mağazası, geliştiricilere tek ve daha uygun fiyatlı bir hesap üzerinden hizmet verecek.

Yeni uygulama kapsamında geliştiriciler için Windows Mağazası ve Windows Phone Geliştirici Merkezi panelleri aynı şekilde çalışmaya devam edecek. Uygulamaların erişiminde ve yönetimde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  BSH Home Connect uzaktan kontrol uygulaması nasıl kullanılır?

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir