Microsoft’tan Windows 8 tuşlu yeni fare

Windows 8 işletim sistemine uyumlu donanımlar geliştirmeyi sürdüren Microsoft, yeni ürünü ‘Sculpt Comfort’ adlı fareyle bilgisayar deneyimini daha fazla iyileştirmeyi amaçlıyor.

‘Sculpt Comfort ile, klasik fare işlevlerini yapabilmenin yanı sıra üzerine bulunan mavi renkli Windows 8 tuşu sayesinde, tek tıkla Windows’un başlangıç menüsüne gitmek, aşağı-yukarı dokunuşlarla da bu menü üzerinde ileri-geri dolaşmak mümkün oluyor.

Bluetooth üzerinden bilgisayara eşleştirilerek kullanılan ‘Sculpt Comfort’ fare, 2 adet kalem pil ile çalışıyor. Ürün, ‘BlueTrack’ teknolojisi sayesinde de her yüzeyde kolaylıkla kullanılabiliyor.

Bilgisayara ‘Bluetooth’ üzerinden eşleştirilerek kullanılan ürün, Windows 8’in yanı sıra Windows 7, Android ve Mac OS işletim sistemleriyle de sorunsuz olarak kullanılabiliyor. Bu sayede fareyle, farklı işletim sistemleri kullanan bilgisayarları yönetmek de mümkün olabiliyor.

Ürün Türkiye’deki teknoloji mağazalarında 70-77 TL fiyat aralığında bulunabiliyor.

Microsoft’un yeni faresiyle ilgili aşadaki videoyu izleyebilirsiniz:

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Instagram'dan yeni uygulama: Hyperlapse

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir