Nokia Asha 501 ile yepyeni bir deneyim

Nokia yeni Asha akıllı telefon ailesinin ilk üyesi Nokia Asha 501’i tanıttı. Cesur renkleri, yüksek kaliteli yapısı ve yenilikçi kullanıcı arayüzüyle Nokia Asha 501, yepyeni ve erişilebilir bir akıllı telefonun sınırlarını zorluyor.

Nokia Asha 501, daha hızlı ve gelişmiş bir deneyim yaşatma amacıyla tasarlanan yeni Asha platformu üstünde çalışan ilk cihaz. Asha platformu geliştiricilere yaratım, yayınlama ve yeni nesil Asha cihazları için yapılan uygulamalardan para kazanma imkanı sunuyor.

Nokia Asha 501, daha geniş kitlelerin üstün bir tasarıma ve kaliteye ulaşmasını sağlıyor. Bu cihaz, şık tasarımını tamamlayan altı çarpıcı renkte sunuluyor. Tasarım iki parçadan oluşuyor: dayanıklı, çıkarılabilir kasa ile 3 inç, kapasitif, dokunmatik, çizilmeye dayanıklı cam ekran ve tek bir “geri” tuşundan. Kompakt yeni Asha sadece 91 gram ağırlığıyla tam bir portatiflik sunuyor.

Yeni Nokia Asha 501, insanlara olası en iyi mobil deneyimi erişilebilir fiyata sunma amacıyla üretildi. 48 güne* kadar çıkabilen bekleme süresiyle son derece verimli. Asha 501, Nokia’nın 2012’de satın aldığı Smarterphone şirketine yaptığı yatırımın değerini artıran yeni Asha platformunda üretilen ilk akıllı telefon.

Yeni Asha platformu, geliştiricilerin tüketicilere kaliteli uygulamalar yaratması için kurulmuş açık, standartlara dayalı bir ortam. Geliştiricilerin Nokia Asha 501 için yarattıkları uygulamalar bundan sonraki Asha platform-bazlı cihazlar için de uyumlu olacak. EA Games, Facebook, LinkedIn ve Twitter, uygulamalarını yeni nesil Asha cihazlarına gore biçimlendiren küresel markaların sadece birkaçı.

Ayrıca HERE deneyimi de ilk kez Nokia Asha 501 için 2013’ün üçüncü çeyreğinden itibaren indirilebilir olacak ve temel haritalama servislerini içerecek.   Ürün özellikleri

Nokia Asha 501’in her ikisi de WiFi destekleyen tek ya da EasySwap Çift SIM modelleri bulunuyor. Diğer özellikler ise şöyle:

  • Ebat:  99,2 x 58 x 12,1 mm; 91 gram
  • Kamera: 3.2 MP
  • Tek SIM bekleme süresi: 48 güne kadar
  • Çift SIM bekleme süresi: 26 güne kadar
  • Konuşma süresi: 17 saate kadar
  • 4GB ilave (kart kutunun içinde), 32GB’a kadar artırılabilir bellek
  • Nokia Mağaza’dan indirilebilen 40 hediye EA Oyunu
  • Mevcut renkler: Parlak Kırmızı, Parlak Yeşil, Deniz Mavisi, Sarı, Beyaz ve Siyah
İlginizi çekebilir:  Logo Yazılım, CeBIT Bilişim Eurasia’da

Nokia Asha 501 2013 senesinin 3. çeyreğinde tek sim seçeneğiyle Türkiye’de satışa sunulacak. .

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir