Önder Kaplancık

Önder Kaplancık, Eclit CEO’su olarak atandı

Bu yıl düzenlenen Bilişim 500 Araştırması’nda “Bulut Hizmeti” kategorisinde birinci olan, Türkiye’de yönetilen hizmetler sektörünün öncü firması Eclit’in yeni CEO‘su, sektörün önde gelen firmalarında uzun yıllar üst düzey yönetici ve genel müdür olarak görev yapan Önder Kaplancık oldu.

Tarsus Amerikan Koleji sonrasında, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve 1999 yılında Koç Üniversitesi Executive MBA mezunu olan Önder Kaplancık, Koç Grubu’nda farklı şirketlerde yedi yıl görev aldıktan sonra, Teknosa’nın kuruluşunda ve büyümesinde önemli rol oynadı.

Önder Kaplancık kimdir?

2013-2017 yılları arasında CarrefourSA’nın teknolojik dönüşüm sürecine liderlik eden ve e-ticaret operasyonunu yöneten Önder Kaplancık, Hepsiburada’da CTO olarak görev aldıktan sonra 2018-2023 yılları arasında KoçDigital’de Genel Müdür rolünü üstlendi.

Eclit Yönetim Kurulu Başkanı ve Turkven CEO’su Seymur Tarı atamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Önder Kaplancık, Eclit’in bugünkü ve gelecekteki başarılarına katkı sağlayacak vizyonuyla hepimizi etkilemiştir. Şirketimizin, Önder Kaplancık’ın liderliğinde daha da büyüyeceğine ve yeni zirvelere ulaşacağına olan inancımız tam” dedi.

Eclit’in kuruluşundan bu yana yönetim kurulundaki görevlerine ek olarak şirketin CO-CEO’ları olarak da görev yapan Egemen İnce ve Evren Ballı, bundan sonraki dönemde yönetim kurulu üyesi olarak Eclit’in stratejik yönetimine katkı sunmaya devam edecekler.

Ruijie Reyee RG-EW1200 incelemesi | Ev ve ofis tipi çift band router

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Çalışanların kafasını en çok karıştıran kimlik avı e-posta mesajları

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir