reeder A7S tablet Turkcell Mağaza’da

Daha önce kullanıcılarına ayrıcalıklı bir 3G deneyimi sunmak için bir araya gelen reeder ve Turkcell şimdi de bu deneyimi kaçırılmayacak fiyat avantajları ile sunmak için bir arada.

www.turkcell.com.tr‘de satışı gerçekleşen ilk ve tek Türk markası olmayı başaran reeder’ın en yeni tablet PC modeli reeder A7S, Turkcell Bireysel Kontratlı Tablet kampanyası ile kamu çalışanlarının yüzünü güldürecek.

reeder’ın “Ben Bu Oyunu Bozarım” sloganı ile tanıtımını yaptığı reeder A7S, iddiasını kanıtladı. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 1.2 GHz hızında çalışan Qualcomm MS8225 işlemcisi, 1024*600 ekran çözünürlüğü ve 1 GB RAM’i ile oldukça güçlü bir donanıma sahip olan reeder A7S, SIM kart ile 3G desteği, 7 MB’e varan 3G data indirme hızı, %60 daha hızlı şarj olması ve Bluetooth 4.0 özelliği ile rakiplerinden sıyrılarak Turkcell’in tercihi oldu.

Turkcell Bireysel Kontratlı Tablet kampanyası ile satışı gerçekleşmeye başlayan reeder A7S, ayda sadece 19 TL’ye 250 MB interneti ile birlikte kamu çalışanlarını bekliyor. Bu cazip fiyat sayesinde 3G tableti olmayan kamu çalışanı kalmayacak gibi görünüyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  e-arşiv fatura sayısı bir milyarı geçti

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir