Rockwell Automation’dan kritik adım

Rockwell Automation, dünya çapında enerji kontrolünde tehlikeli durum kontrolü sağlayıcısı, kilitleme-etiketleme hizmetleri ve çözümlerinde lider olan ‘ESC Services’ı satın aldı. Rockwell Automation, ESC Hizmetlerinin bünyesine katılımıyla, kilitleme –etiketleme servis sağlayıcılarında artık lider konumda.

Rockwell Automation İş Yöneticisi Danışmanı Fordenwalt şunları açıkladı; “ESC Hizmetleri veri tabanlı, bulut-etkin hizmetlerin giderek büyüyen portföyüne güvenliği eklerken, varlık kullanımını artırmak ve kurumsal risk yönetimini güçlendirmek amacıyla Rockwell Automation müşterilerine hizmet sağlayacak.”

ESC benzersiz metodolojisi ile Quick Response (QR) kodları kullanarak, varlık bilgileri dış mevzuatlar ve iç güvenlik politikalarına uyumlu olarak taranabiliyor. ESC Services Başkanı Kelly Michalscheck, “Global kilitleme-etiketleme ile çok uluslu şirketler arasında bir büyüme fırsatını temsil eder” dedi.

RockwellAutomation

Bu satın alma Rockwell Automasyonun geniş global ağı ile, ESC-Services kilitleme-etiketleme prosedürleri ve ScanESC çözümleri ile çok sayıda OEM makine üreticilerine daha fazla değer ve ortak çözüm oluşturuyor.

Franklin, Wisconsin. Merkezli ESC hizmetleri, Rockwell Otomasyon Kontrol Ürünleri ve Çözümlerine, müşteri desteği ve servis hizmetleri olarak entegre edilecektir. Detaylar daha sonra bildirilecektir.

Kilitleme-etiketleme, tehlike arz eden makinelerde devreden çıkma, bakım ve servis çalışmaları tamamlandığında ve yeniden başlatılmada güvenliği sağlamak için kullanılan bir güvenlik yöntemidir. Bu, herhangi bir onarım işlemi başlamadan önce tehlikeli güç kaynaklarını işlevsiz hale getirmektir. ABD federal yönetmeliklerinde, şirketlerin, servis durumunda olan makine veya ekipmanı tehlikeli enerji kaynaklarından korumak için özel kilitleme-etiketleme prosedürlerini oluşturma zorunluluğu getirilmiştir.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Türkiye’de çevrimiçi tehdit oranı yüzde 71

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir