Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 canlı yayın için tasarlandı

Samsung Electronics, mobil cihaz kullanımındaki yeni trendi oluşturan Canlı Yayın çağı için özel olarak tasarlanan yeni Galaxy A80 akıllı telefonunu duyurdu. İnsanlar artık akıllı telefonlarını canlı yayın paylaşımları yapmak ve anlık olarak yaşadıkları deneyimleri yine aynı anda aktararak iletişim kurmak için kullanıyor.

“Selfie çağının”, “Canlı Yayın çağına” dönüştüğü ve daha özgün ve anlamlı etkileşimlere imkan sağlayacak şekilde geliştirilen Galaxy A80; göz alıcı tam ekran, Samsung’un ilk kez sunduğu devrim niteliğindeki dönen kamera ve akıllı pil gibi etkileyici yeniliklerle geliyor.

Samsung Electronics CEO’su ve BT ve Mobil İletişim Birimi Başkanı DJ Koh yeni Galaxy A80 hakkında şunları söyledi:

“Üzerinde çalıştığımız her şeyin merkezinde tüketiciler bulunuyor, biz de onlara kendi yaşam tarzlarına göre kullanabilecekleri cihazlar sunmak için çalışıyoruz.

Galaxy A Serisi herkesin kendi ihtiyacına yönelik bir cihaz bulabileceği ve tutkularının peşinden gidebileceği modellerden oluşuyor.

Serinin yeni üyesi Galaxy A80 ise, Canlı Yayın Çağı’na tümüyle entegre olmak isteyen dijital dünya vatandaşlarına üst düzey özellikler sunuyor.”

Dünyayı olduğu gibi yakalayın

Samsung’un ilk dönen kamerasına sahip olan Galaxy A80, insanların çevrelerindeki dünyayı yakalamasını sağlıyor. Kamera uygulamasındaki selfie modu seçildiğinde, telefonun arkasındaki üç kamera otomatik olarak açılarak dönüyor.

Bu yenilikçi kamera mekanizması aynı yüksek çözünürlüklü lenslerin hem ön, hem de arkada kullanılabilmesine imkan vererek, kullanıcıların üçlü kamera deneyimi sırasında fotoğraf kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemesine imkan veriyor.

48 MP ana kamera ile kullanıcılar günün her saatinde kaliteli görüntüler elde edebiliyor. Galaxy A80’in 3D Derinlik kamerası nesnelerin ölçülerini ve derinliğini tarıyor. Bu sayede kullanıcılar Canlı Odaklama videolarını daha başarılı bir şekilde çekebiliyor. Ultra Geniş Açılı lense sahip olan kamera ise en sevdiğiniz manzaraları yakalamanızı sağlıyor.

Süper Sabit video modu, görüntüdeki titremeyi azaltıyor. Böylece kullanıcı akıcı sahneleri daha net bir biçimde çekebiliyor. 30 farklı sahne türünü tanıyıp iyileştiren Görsel Zekâ ve siz daha fotoğrafı çekmeden otomatik olarak aktif olan Hata Tespiti gibi diğer akıllı kamera özellikleri sayesinde kullanıcı kompozisyonu göze hoş gelen fotoğraflar çekebiliyor.

Etkileyici multimedya deneyimlerinin tadını çıkarın

Dönen kamera sayesinde kullanıcılar, Samsung’un ilk Yeni Sonsuz Ekranı ile kesintisiz görüntüye kavuşacak. 6,7 inç FHD+ Süper AMOLED ekranla donatılan Galaxy A80, içeriklerdeki ayrıntıları gözler önüne sererek her oyunun, videonun, fotoğrafın ve hikâyenin tadını sonuna kadar çıkarmanızı sağlıyor.

İlginizi çekebilir:  Samsung Galaxy S10'daki ilk 10 ve en iyi 10 özellik [İnfografik]

Galaxy A80’deki Dolby Atmos özelliği ile kulaklık veya Bluetooth hoparlör kullanırken 360 derecelik ses deneyimiyle kendinizi farklı bir atmosferde hissedeceksiniz.

Daha uzun süre bağlı kalın

Galaxy A80’in 3.700 mAh pili ve 25 W Süper Hızlı Şarj özelliği sayesinde daha uzun süre bağlı kalabilecek ve telefonunuzu hızla şarj ederek anı kaçırmayacaksınız.

Galaxy A80’deki akıllı pil günlük rutininizi ve uygulama kullanım biçiminizi takip ederek telefonun güç tüketimini en uygun şekle getiriyor. Uyarlanabilir Güç Tasarrufu Modu sayesinde kullanıcılar akıllı pilin ihtiyaç duyulan performans için en verimli şekilde çalıştığından emin olabilir.

Neye, ne zaman ihtiyacınız varsa ona güvenli bir şekilde erişin

Galaxy A80’in Akıllı Performans İyileştirici özelliği, sahip olduğu yapay zeka destekli performans optimizasyon yazılımı yardımıyla kullanım şekline göre cihazın pili, işlemcisi ve RAM’ini ayarlayarak telefonun daha iyi çalışmasını ve ihtiyaç duyduğunuzda uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlıyor.

Bixby Rutinleri ise uygulama kullanma düzeninizi ve alışkanlıklarınızı inceleyerek hangi özelliklere ne zaman ihtiyaç duyduğunuzu belirliyor.

Bixby Rutinleri günlük görevlerinizi ve uygulamalarınızı her gün yaptığınız araç sürmek veya işe gitmek gibi eylemlere göre otomatik hale getiriyor.

Yonga setinden yazılıma kadar koruma sunan Samsung’un üst düzey güvenlik platformu Samsung Knox ile kullanıcılar özgürce güvenli bağlantının keyfini sürebiliyor.

Bu özellik ayrıca Samsung Pass ile uygulamalara ve web sitelerine biyometrik kimlik doğrulama ile giriş imkânı veriyor. Kullanımı kolaylaştırmak için ekrana eklenen parmak izi okuyucu sayesinde kullanıcılar telefon kilitlerini zahmetsizce açabiliyor.

Galaxy A80’de tuşla veya sesle etkinleştirilebilen Bixby de bulunuyor. Kullanıcılar ayrıca Bixby Vision, Bixby Home ve Hatırlatıcı gibi özelliklere de istedikleri her yerde kolayca erişebiliyor. Galaxy A80’de, diğer Samsung telefonlarda da sunulan Samsung Health ve diğer temel Galaxy deneyimleri de yer alıyor.

Şık tasarımla tarzınızı yansıtın

Galaxy A80 üç farklı renk seçeneğiyle geliyor: Altın, Beyaz ve Siyah. Altın renginde pembe unsurlar yer alırken, Beyaz seçeneğinde bazı mavi tonlar bulunuyor. Böylece bu renkler ışığın yönüne ve yansımasına göre farklı görünebiliyor.

Şık tasarımlı Galaxy A80 elinize rahatça sığıyor ve rahatlıkla tutulabiliyor, böylece hareket halindeyken bile kolayca kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy A80 Specs

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir