Şehir Hatları Vapur Seferleri Cepyol’da

Mobil seyahat acentası Cepyol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Şehir Hatları vapur seferlerini dijital ortama taşıdı. Bu şekilde 35’den fazla vapur iskelesinin tüm sefer bilgilerine Cepyol üzerinden kolayca ulaşılabilecek.

Pordiva’nın 2012 yılının nisan ayında start verdiği uygulaması Cepyol ile tüm mobil kullanıcılarına, her an, her yerden, karşılaştırma yaparak en hesaplı otobüs ve uçak biletlerine, en güvenli şekilde ulaşabilme imkanı sağlıyor.

Son olarak, İstanbul’un keyfini vapurla çıkarmak isteyen mobil kullanıcıları da düşünen Pordiva, Cepyol’a İstanbul Şehir Hatları vapur seferlerini de ekledi. Böylece Cepyol kullanıcıları, İstanbul Şehir Hatları’nın 16 hatta ve 35 iskelede toplam 30 vapur ve 16 yolcu motoru ile yapılan tüm seferlerini saatleri ile birlikte mobil cihazlarından istedikleri anda görebilecek; kıyaslama yapabilecekler.

Cepyol’a son olarak eklenen ve İstanbul’un kent içi deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, 2012 yılında toplam 50 milyon 217 bin 951 yolcu taşıdı. Geçen yıl iki yaka arasında karşılıklı geçişleri sağlayan hatlar en çok tercih edilen seferler oldu. 37 milyon 897 bin 124 yolcusuyla Eminönü, Kadıköy, Üsküdar, Karaköy ve Beşiktaş seferleri taşınan toplam yolcu oranının yüzde 75’ini oluşturdu

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Turkcell'in yurt dışında geçerli tarifesine yoğun ilgi

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir