Selahattin Bilgen

Selahattin Bilgen İGA İstanbul CEO’luğuna asaleten atandı

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO’luğuna, görevi Eylül 2023’ten bu yana vekaleten yürüten Selahattin Bilgen asaleten atandı.

Avrupa’nın en yoğun havalimanı olarak dört yıldır en fazla uçuşa ev sahipliği yapan İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye’nin geleceği için değer üretmeye devam ediyor. Küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayan İGA İstanbul Havalimanı kurumsal güçlenmesini sürdürüyor.

Kurulduğu günden bu yana kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İGA İstanbul Havalimanı’na önemli katkılar sunan Selahattin Bilgen, asaleten İGA İstanbul Havalimanı CEO’su olarak atandı.

Selahattin Bilgen kimdir?

Selahattin Bilgen 1981 yılında doğmuştur. 2003’te Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamış, Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansı yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Eylül 2023 tarihi itibariyle vekaleten İGA İstanbul Havalimanı CEO’su olarak atanan Bilgen, Ocak 2018’de İGA İstanbul Havalimanı bünyesinde kurulan şirketlerin Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevinde bulunmuştu.

2003 – 2018 yılları arasında Kurumsal Bankacılık, Kurumsal Finansman ve Proje Finansmanı gibi alanlarda çalışmış, Cengiz Holding Finans Koordinatörlüğü, Unicredit Türkiye Finansal Danışmanlık Yönetici Direktörlüğü, Yapı ve Kredi Bankası Kurumsal Proje Finansmanı Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

BYD ATTO 3 elektrikli otomobil hakkında bilmeniz gerekenler

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

5/5 - (1 vote)
İlginizi çekebilir:  FaturaLab ve Yapı Kredi e-Müstahsil makbuzu hizmeti başlattı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir