Lenovo IdeaPad L340

Sıkı bir okul arkadaşı: Lenovo IdeaPad L340

Lenovo, okula dönüş döneminde çocuklara ödev hazırlarken ve araştırma yaparken faydalanabilecekleri yüksek performanslı bir okul arkadaşı sunuyor.

IdeaPad L340’ın oyuncu bilgisayarı olarak da nitelendirilen modeli, 9.nesil Intel Core i7 işlemciye kadar destekleyen gücü ve hızı sayesinde derslerden ve ödevlerden arta kalan zamanlarda çocuğunuza mükemmel bir eğlence sunuyor.

Kusursuz bir oyun deneyimi için, Intel Optane seçeneği sayesinde daha hızlı önyükleme ve oyun başlatma süresi sağlıyor. IdeaPad L340 Gaming’in Dolby Audio gelişmiş ses teknolojisi ile mobil oyun deneyimi ödevlerini tamamlayan çocuklarınıza ödül olacak.

Üstelik bilgisayarın gerçek bir oyun donanımına dönüşmesini sağlayan Nvidia’nın yeni nesil ekran kartlarıyla desteklenmiş olan L340 cihazlar ile oyunlar daha keyifli olacak.

Çocuklarınız aynı zamanda güvende olacak

IdeaPad L340, çocuğunuzu derslerinde, ödevlerinde yalnız bırakmazken aynı zamanda web kamerasındaki fiziksel kapak sayesinde kamerasını dış dünyaya kapatarak çocuğunuzu güvende tutacak.

9 saat pil ömrü

IdeaPad L340 Gaming 9 saate kadar pil ömrüyle ayrıca çocuğunuzun hiçbir ödevini yarıda bırakmaz ve 60 dakikalık şarjla %80 ve 120 dakikalık şarjla %100 kapasite sağlar.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Lenovo VIBE Z2, sizi yolda bırakmaz

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir