Su geçirmez akıllı telefon Türkiye’de

Turkcell, Sony’nin su ve toz gibi dış etkilere dayanıklılık ile üstün donanım ve içerik özelliklerini birleştiren telefonu Xperia Z’yi müşterileriyle buluşturdu.

24 ay kontratlı, ayda 67 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan cihaz ilk üç ay Turkcell TV Sinema ve Turkcell Süper Müzik paketleriyle birlikte geliyor. Çift Taşıyıcı desteğiyle iki kat hızlı Sony Xperia Z’nin beyaz renk seçeneği de ilk kez Turkcell’lilere sunuluyor

Sony’nin  teknoloji ve tasarım konusundaki uzmanlığını bir araya getirdiği Xperia Z, Qualcomm’un 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi, 13 megapiksel yeni nesil kamerası ve 4G LTE özellikleri ile dikkati çekiyor.

Ayrıca Sony Xperia Z’nin Mobile BRAVIA Engine 2 özelliği, olağanüstü keskinlikte görüntü kalitesi sağlayan Reality Display gücünü yaratıyor. Bu özellik sayesinde Turkcell TV ile Full HD ekran keyfinin tadını çıkarma fırsatı Turkcell’lileri bekliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Firefox'lu telefon 'ZTE Open' eBay'de satılacak

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir