Swype sanal klavye iOS8 için Türkçe oldu

Nuance şirketi, iOS 8 kullanan iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcıları için popular Swype klavyesinin artık Türkçe ve 20’den fazla dilde kullanılabilir olduğunu duyurdu. Diğer yeni özellikler arasında ise yeni klavye düzeninin yanında, tahmini ve sezgisel emoji desteği de ve bulunuyor.

Sezgisel emoji girişi özelliğiyle arkadaşlarınıza heyecanınızla ilgili mesaj yollarken, Swype otomatik olarak size doğru emojiyi tavsiye ediyor. Girdiğiniz kelimelere göre emojileri gösterecek böylece ister mutlu, ister karışık, isterseniz azimli ya da memnun hissedin, Swype sizin için doğru emojiyi bulacak.

Swype iOS 8 kullanan iPhone, iPad ve iPad touch kullanıcılarına; iPad için tasarlanan ve nasıl tutuyor olursanız olun her zamankinden daha kolay kullanmanızı sağlayan yeni bir düzenin yanında QWERTY, QWERTZ ve AZERTY klavye düzenlerini de sunuyor.

Swype, iPhone, iPad ve iPod touch App Store’da ya da www.appstore.com adresinde $0.99’dan alınabiliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Linktera 2022’de Orta Doğu ve Orta Avrupa’ya açılıyor

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir