Synology yeni ürün ailesini CeBIT Hannover’de tanıttı

Veri depolama alanında faaliyet gösteren Synology, 20-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük bilişim fuarı CeBIT Hannover’de yeni ürün ve çözümlerini kullanıcıların beğenisine sundu. Kurumların ve bireylerin hayatını kolaylaştıran teknolojilerin ve yeniliklerin tanıtıldığı fuarda Synology, DSM 6.1 sürümü, Surveillance, MailPlus, Office, Calendar, Note Station, VPN Plus, Chat uygulamaları ve Router RT2600ac çözümüyle öne çıktı.

Ar-Ge gücünü kullanıcı taleplerine göre şekillendiren Synology, CeBIT Hannover Fuar’ında sekiz ayrı demo gösterimi yaparak yeni ürünlerini tanıttı. Synology, ödüllü DiskStation Manager’ın (DSM 6.1) güvenlik ve BT yönetimi odaklı özelliklerini katılımcılara aktardı. CeBIT Hannover katılımcıları, Synology’nin yeni uygulamaları olan MailPlus, Office, Calender, Note Station, Chat ve VPN Plus gibi özellikleri deneyimleme fırsatı elde ettiler.

Kullanıcılar ürünleri test etti, yenilikleri deneyimledi

Birbirinden yenilikçi ürünlerin tanıtıldığı fuarda, güvenlik alanındaki gözetim ürünleri ayrı bir kategoride incelendi. Synology tarafından kurulan iki demo alanında, küçük ölçekli işletmeler için kolay ve sezgisel yedekleme imkânları, büyük ölçekli işletmeler için de güvenlik ve felaket kurtarma senaryoları kapsamında oluşturulan senaryolar gerçekleştirildi. Veri depolama, yedekleme, dosya paylaşımı, güvenlik alanındaki birçok yenilik tanıtıldı. Ayrıca akıllı ağ yönetimine olanak veren Synology Router RT2600ac ürünü de kullanıcıların deneyimine sunuldu.

Yeni ürün ailesi kullanıcıların beğenisine sunuldu

Synology tarafından yakın zamanda piyasaya sürülecek olan Virtual Machine Manager Beta sürümü, fuarda en çok dikkat çeken ürünler arasındaki yerini aldı. Çözüm, herhangi bir tarayıcı kullanmaya gerek kalmadan işlem yapabilmeyi mümkün kılıyor. Virtual Machine Manager, Windows, Linux OS, OS Windows 10, 8, 8.1, 7, Windows Server 2012/2008/2016, Linux Ubuntu, OpenSUSE, Fedora, CentOS, Red Hat Enterprise Linux, Suse Linux Enterprise Desktop yazılımlarını destekliyor. Ayrıca Synology tarafından ilk defa piyasa sürülecek olan All-Flash-NAS segmentindeki FS3017, FS2017 ve FS1018 ürünleri de ilerleyen zamanda kullanıcılarla buluşacak.

İlginizi çekebilir:  Lufthansa'dan ‘blockchain’ teknolojisine yatırım

Synology, iş otaklarıyla gücüne güç katıyor

Synology, iş ortaklarıyla birlikte katılımcıların çeşitli uzmanlıklardan yararlanabilmeleri için özel bir demo alanı oluşturdu. Ziyaretçiler, özel demo alanında bulunan Axis Communication, ioSafe, Samsung ve Seagate firmalarının uzman ekiplerinden merak edilen ürünlere ve özelliklere yönelik bilgiler alabilme şansı yakaladılar. Yenilikçi ve kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak sunulan çözümlerine bir yenisini daha ekleyen Synology, DSM 6.1 sürümünde Seagate’in IronWolf Sağlık Yönetimi (IHM) teknolojisini kullanacağını da duyurdu.

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir