Tivibu’da sonbahar filmleri şöleni

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, sonbahar günlerinde üyelerine sinema keyfi sunuyor. Her ay eklenen popüler filmlerle içeriğini zenginleştiren Tivibu,  Ekim ayında da film şölenine devam ediyor.

Modern komedi türünün en yeni örneklerinden, 2013 yapımı “Hangover 3 – Felekten Bir Gece”, Ekim ayında Tivibu’da sinemaseverlerle buluşan filmler arasında. Bu yıl gösterime girdikten sonra sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan filmin başrollerini Bradley Cooper, Ed Helms ve Zach Galifianakis paylaşıyor.

Ekim ayında Tivibu’daki film şöleninde yer alan bir diğer film ise “Man of Steel – Çelik Adam”. DC Comics’in en meşhur süper kahramanı olan Süperman’in köklerine, geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren son filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor. Aksiyon, macera ve fantastik öğeler barındıran filmde, süper kahramanların en ünlüsü Süperman bir kez daha boy gösteriyor.

Süperman gibi sinemanın klasikleri arasına giren “Star Trek – Uzay Yolu” da, Ekim ayında Tivibu’da izleyicilerle buluşuyor. Serinin son filmi, 2013 yapımı “Star Trek: Into Darkness – Star Trek: Bilinmeze Doğru” filmi, Atılgan uzay gemisi ve mürettebatının son macerasını serinin müdavimlerine sunuyor.

Geçtiğimiz ay Tivibu’nun “Kırmızı Halı” klasörüne eklenen filmler de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Amerikalı yazar F. Scott Fitzgerald’ın aynı adlı unutulmaz romanından uyarlanan “The Great Gatsby – Muhteşem Gatsby”, çizgi roman uyarlamalarını sevenlerin ilgisini cezbeden “Iron Man 3 – Demir Adam 3” ile “Hızlı ve Öfkeli” serisinin son filmi olan “Fast & Furious 6 – Hızlı ve Öfkeli 6″ Eylül ayında kaçıranlar için Ekim ayında da Tivibu ekranlarında olacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  The Crown'da Prenses Diana'yı Elizabeth Debicki oynayacak

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir