Truecaller’a numara etiketleme özelliği geldi

10 ay içinde kullanıcı sayısını ikiye katlayan Truecaller’a yeni eklenen Etiketleme özelliği ile artık numaraların hangi kategoriye ait oldukları da görülebilecek.

Cep telefonlarına bilinmeyen numaralardan gelen aramaların kime ait olduğunu gösteren ve istendiğinde engelleyen mobil uygulama Truecaller, 200 milyon kullanıcıya ulaştı. 10 aydan daha kısa bir süre içinde kullanıcı sayısını ikiye katlamayı başaran Truecaller, bu başarısını Numara Etiketleme adı verilen yeni eklenen özelliği ile kutluyor.

Android versiyonuna bugün eklenen bu yeni özellik sayesinde, Truecaller ve Truedialer kullanıcıları, telefon rehberlerinde yer alan kontakları Ulaşım, Bankacılık/Finans ve Eğlence gibi birçok farklı seçeneği kullanarak etiketleyebilecek; böylece taksi durağını ya da bankayı çok daha kolay bir şekilde tanımlayabilecekler.

Bir online forumda hayat bulduğu ve ilk 10 bin indirilmenin gerçekleştiği günden bu yana, Truecaller, daha akıllı ve güvenilir bir iletişim deneyimi sunma vizyonu ile dünya çapındaki kullanıcıları ile birlikte çalışıyor. Son olarak eklenen özellik, Truecaller’ın teknoloji geliştirmeye ve veriyi akıllı bir biçimde kullanmaya olan adanmışlığını yansıtıyor.

“İletişime güven getiren ve kiminle iletişim kurduğunuza ilişkin daha fazla bilgi göstermeye odaklanan Truecaller, yeni Etiketleme özelliği ile bu konudaki adanmışlığını bir adım ileri taşıyor” diye konuşan Truecaller CEO ve Kurucu Ortağı Alan Mamedi, “Zaman içinde, bu bilgiyi kim, niçin ve ne hakkında kullanıcılarımızla iletişim kurmak istiyor sorularının yanıtlarını bulmak için kullanmayı planlıyoruz. Bu sayede gelen çağrıyı yanıtlayıp yanıtlamayacakları konusunda çok daha isabetli kararlar alabilecekler” dedi.

Kullanıcılar, güçlü bir büyüme elde eden Truecaller’a her geçen gün daha fazla güveniyor. Geçtiğimiz çeyrekten bu yana yüzde 50 büyüyen Truecaller’da şu anda ayda 3 milyardan fazla arama yapılıyor. Veritabanında 200 milyonu aşkın spam telefon numarası bulunan Truecaller, iletişimi daha güvenli, daha akıllı ve daha sosyal kılıyor.

İlginizi çekebilir:  Çöp bidonlarından kablosuz internet

Logitech MK470 Slim Combo | Minimalist kablosuz klavye ve fare seti

Yazıyı Oylayın

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir