TTNET geleceğin liderlerini yetiştirecek

Üniversite 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencileri arasından seçilecek olan gençler TTNET “netgelecek” kariyer programına katılacak. Başarılı olanlar kariyerine TTNET’te başlayacak ve Grup şirketlerinin yurtdışı ofislerinde çalışma fırsatı yakalayacak. Ayrıca netgelecek programını başarıyla tamamlayan öğrenciler yurtdışındaki eğitim kurumlarında sertifika programlarına katılım hakkı kazanacak.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, geleceğin liderlerini yetiştirmek için yepyeni bir kariyer programı başlatıyor. TTNET “netgelecek” kariyer programına seçilen gençler, dinamik bir çalışma ortamında iş hayatını deneyimleme, dünyanın saygın eğitim kurumlarında sertifika programlarına katılarak yurtdışı eğitim imkanlarından yararlanma ve Grup şirketlerinin yurtdışı ofislerinde 1 aylık çalışma fırsatı bulacak.

15 Mart–25 Nisan tarihleri arasında İstanbul ve Ankara’daki üniversitelerde “netgelecek” kariyer programı için tanıtım günleri düzenlenecek.

Programa 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerden en fazla 2 yıl içinde mezun olmuş gençler ile 4. sınıf veya yüksek lisans öğrencileri katılabilecek. TTNET’in netgelecek kariyer programına katılmak isteyen adaylar, 15 Mart-25 Nisan tarihleri arasında, başvurularını www.ttnet.com.tr ve kariyer.net üzerinden yapabilecekler.

TTNET’in netgelecek programının detaylarını paylaşacağı tanıtım etkinlikleri 10 üniversitede gerçekleşecek:

Sabancı Üniversitesi: 15 Mart 2013
Koç Üniversitesi: 19 Mart 2013
Bilkent Üniversitesi: 21 Mart 2013
İstanbul Üniversitesi: 25 Mart 2013
İTÜ – İşletme Fakültesi: 26 Mart 2013
İTÜ – Ayazağa Kampüsü: 27 Mart 2013
ODTÜ: 8 Nisan 2013
Boğaziçi Üniversitesi: 11 Nisan 2013
Marmara Üniversitesi – Göztepe Kampüsü : 16 Nisan 2013
Marmara Üniversitesi – Bahçelievler Kampüsü : 17 Nisan 2013
Hacettepe Üniversitesi: 18 Nisan 2013
Yıldız Teknik Üniversitesi: 22 Nisan 2013
İstanbul Üniversitesi – Avcılar Kampüsü: 24 Nisan 2013

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  GAİN uygulaması Huawei AppGallery'de yerini aldı

Yazar: Haber Merkezi

TechnoLogic, teknoloji odaklı bir haber portalıdır. Melih Bayram Dede yönetiminde 2012 yılının Şubat ayında yayına başlayan TechnoLogic’teki haber ve yorumları takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı izlemeye alabilirsiniz. E-Posta: iletisim@technologic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir